https://www.instagram.com/evaswedenmark/

onsdag 25 april 2012

Blanka bestick men oskrivet manus

Livet har varit fullt av dotter E:s lägenhetsköp. Nu är hon lycklig ägare till en mycket liten och alldeles underbar etta i Midsommarkransen, för övrigt nära Miltons dagis. Jag är tämligen frisk igen... solen skiner. Det finns ingen anledning att inte arbeta. Med frejdigt mod tar jag fram ett försummat manus och tänker ge mig i kast med det. Men tankarna flyger, jag är otålig. Ringer grannen på landet och frågar om vattnet sätts på till helgen i huset på ön. Längtar dit
Jag reser mig upp och står plötsligt vid diskbänken och putsar de fläckiga rostfria besticken, enligt ett råd från TVs städexpert: Man tager en halv citron strör salt över snittytan och putsar. Jag putsar. Besticken blev blanka och som nya och ligger nu i lådan.
Jag sitter vid datorn och drömmer mig bort.
Jag är väl inte ensam om det?

7 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Åh, vad jag känner igen mig. Idag har jag njutit av första riktiga vårvärmen, men allt annat som jag skulle fixa har glömts bort. Det är allt för lätt ibland och göra "FEL NYTTIGA" SAKER.

Evas Värld sa...

Skönt att höra Eva! Jag skrattar åt mig själv och undrar om jag håller på att bli den husmor jag aldrig var... Putsa bestick :)

Cecilia N sa...

Grattis till att lägenhetsinköpet nu är avklarat. Sånt kan ju ta tid.

Själv borde jag plugga och/eller sticka tröja som skulle kunna klara en deadline (aka födelsedag) om jag göör nåt.

Istället plockar jag lavar och surfar och bär mig åt.

Evas Värld sa...

Cecilia, jag såg lavabilder på din blogg, så fint!!!

Evas blogg sa...

Grattis till lägenheten! Ja nog känner jag igen mig allt. Hittar på allt möjligt annat än att sätta mig vid arbetsbordet.

Evas Värld sa...

Eva det är verkligen lustiga saker man kan hitta på att göra - allt för att undvika arbetsbordet!

Evas blogg sa...

Nästan så jag får lust att stryka nu :)