https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 26 juni 2012

Ett packarproffs blir jag aldrig

Jag har aldrig åkt iväg med för lite kläder. Det är ett som är sant. Nu är jag där igen, det finns så mycket som kan vara bra att ha... eller som är vackert och som jag vill använda.
Men vad behöver man i 30 grader och sol mer än några sidenbyxor och dito skjortor, baddräkter och en lång fin klänning att ha på kvällen. En sjal förstås, extraskor och en sarong.... Och en necessär som jag försöker att inte fylla! Och böcker. Och min iPad... Ett manus?
Att jag aldrig lär mig. Jag har ändå rest så mycket, men något packarproffs blir jag aldrig.
Hur gör du?

7 kommentarer:

cruella sa...

Jag kan konsten att packa lätt! Om man kan tvätta är det ingen konst alls, annars får man tänka lite annorlunda. Jag utgår från 6 items or less, kombinerbara och accessoarer, skor, sjalar och underkläder oräknade. Prova! Är 6 plagg för lite har du ändå marginal.

Böcker tar plats förstås, men reser jag längre än till landet får de flesta stanna hemma. Pyttelite smink, mest mascara, penna, läppglans. Nån lotion typ Nivea som funkar både för kropp och fejs.

Marina sa...

Jag är absolut inget packarproffs, men eftersom vi har rest en del sista åren i de varma länderna runt oss så har jag lärt mig att jag inte behöver mycket i klädväg. Det är andra saker som tar plats, kamera med tillbehör, böcker etc Men numer blir det ofta bara handbagage, och då får det ju inte bli så mycket.

Evas blogg sa...

Jag packar också för mycket. Men när vi åkte iväg i maj använde jag allt utom ett plagg. Färgerna och akvarellpappret blev också orört. Men f ö tror jag att jag hade packat lätt (för en gång skull). När åker ni? Till vilken plats? Ha det så fint, med eller utan lätt packning.

Den Ofrivilliga Bloggaren sa...

Bara jag har min kameraryggsäck med mig så är jag nöjd. I den får jag plats med tandborste, en bok, snus, ett ombyte och penna och papper. Sen klarar jag mig länge.
Kram E

Katja Kristoferson sa...

Efter fyra års pendlande Östersund-Sthlm har jag blivit en packa-lätt-expert, men... det är inte alltid kul; att inte få med ett extra par skor eller en jacka som skulle passa mycket bättre med den ena outfiten :)

Ha en underbar resa!

Evas Värld sa...

Jag tror att baddräkt och iPad hade varit nästan tillräckligt på denna resa.... och lite tunna sidenkläder från Vietnam

Evas Värld sa...

Katja i mitt nya liv ska jag bli en packalättexpert!!!