https://www.instagram.com/evaswedenmark/

onsdag 16 april 2014

En intensiv dag med glass i Kungsan och bloggmingel

Jag skulle ha skrivit ett nytt långt inlägg och oj vad jag skulle  hinna saker idag ...

I stället blev det en härlig dag. Vi drog till Kungsan, Milton och jag. Alla rosa träden hade slagit ut och mitt i Kungsan fanns ett område med en konstgjord gräsmatta där man kunde leka, bara sitta och äta glass i den varma vårsolen. Det gjorde vi.

Efter det var de bloggträff. Mingel för Blogg100-deltagarna hos en av de bloggare som startat projektet, Fredrik Wass på Intellecta.  Milton och jag kom först men gick också först. Han tyckte det var en utmärkt fest ("för visst får man äta godis mitt i veckan om man är på FEST" - så sa han. Ganska logiskt tycker jag.

Jag hann tyvärr inte höra Fredrik berätta om hur det gått för oss hundradagarsbloggare. Men det kommer på nätet i morgon. Jag pratade med några bloggare och snart ska jag kika in på deras bloggar.

Nu sover den lille festdeltagaren. Intensiv dag. Rolig dag. Vårdag!2 kommentarer:

Margareta Wahlén sa...

Äntligen fick Milton äta den stora glassen han önskade och mitt i denna fantastiska körsbärsblomming! Vilket lyckokast med detta att plantera dessa vackra träd i Kungsan. Det blir ju till en verklig folkfest! Har bara varit där en gång under denna blomningtid och det var så vackert. Varför åka till Japan när man kan gå i Kungsan! och dessutom i sällskap med en fin liten kille! Fick du ihop 100 bloggar förresten? Det fungerade inte för mig att vara med, men det lät roligt! Ha det så gott och Påskkram från la douce France!

Eva Swedenmark sa...

Margareta, det är verkligen en ljuvlig folkfest i Kungsan. Jag älskar att gå dit.

Vi är mitt i 100-utmaningen och hittills har jag skrivit varje dag. Förstår att det är svårt att hinna med det från Frankrike.