fredag 10 oktober 2014

Idag är det Det Totala Lättsinnets Dag


Idag är det totala lättsinnets dag. Först ska jag fika med exmannen. Därefter lunch med vännen A. Vi är båda så trötta på att laga mat att vi bunkrar våra goda lunch på Picard och värmer i mikron. Häpnadsväckande nog blir det jättegott. Vi hade planerat ett glas vin till, men jag knaprar så mycket Alvedon för att jag har så ont i armen (ja tyvärr, det släpper inte) att jag måste avstå från vin.

Kanske lika bra för sedan ska jag hämta Milton på hans dagis, det har han bestämt. Han har också bestämt att han ska sova här.
Vi har en ny bok av Johanna Westman: Vi gör efterrätt
Den ska vi läsa från pärm till pärm för att sedan bestämma vilken efterrätt vi ska laga till eller vad vi ska baka.
Hon skriver trevligt och har bra recept, i somras ägnade vi mycket tid åt hennes spel Kakjakten. Testa det! Drömmarna är drömgoda.

6 kommentarer:

Elin sa...

UNDERBART! Förutom arm-ontet. Puss <3

Margareta Wahlén sa...

Tack Eva för din goda tips! Ska ta med till mina tjejer när jag åker till Tromsö om några veckor. Trots att vi har det härligt här så LÄNGTAR jag efter mina småflickor! Lyckliga du som har Milton så nära. Vad ledsamt med din arm. Vet att det kan ta lång tid… men jag hoppas på snar bättring för dig. kram

Eva Swedenmark sa...

Elin, så härlig dag!

Eva Swedenmark sa...

Margareta, förstår att du längtar efter småflickorna. Det är verkligen kul att baka med barn tycker jag!
Armen går framåt men med myrsteg och jag blir så otålig ... Tack :)

Anna/notonmusic sa...

Vi har levt med Johannas kokböcker, många goda kakor och annat har det blivit under årens lopp. Böckerna står kvar i hyllan ännu men barnen har flyttat.

Eva Swedenmark sa...

Anna, rätt som det är kommer det små barnbarn som är ljuvliga bak-kompisar :)