söndag 7 december 2014

Min familj, det är min största lycka


Min familj är viktigast i världen för mig. Mår de bra, då mår jag bra och tvärtom.
Den här helgen har varit så fin. Jag kom hem sent igår med planet från Las Palmas. En fin sak med min exman var att han alltid stod där och väntade på mig när jag kom hem. Därför känns det lite ödsligt nu att landa och inte bli mött av någon. Igår bet jag ihop, tog mina tunga kassar och gick mot utgången, det får bli taxi, tänkte jag. Då rusar Elin fram och kramar om mig och hon och hennes Fredrik överraskar och möter mig, skjutsar mig hem. Vilken lycka.

Jag steg in i lägenheten och slänger väskorna på min säng, men vänta ... vad har hänt med mina tavlor ovanför sängen? Jag tittar en gång till och där är tre nya stora förstoringar av familjebilder vi tog förra sommaren. De mest fantastiska glada bilder från sommarön. Emil, Marie-Louise, Eira och Milton hade smugit in när jag var borta och satt dit dem. Vilken lycka.

Jag vaknar tidigt, och Ellen har kommit hem. Vi tassar upp och kramas och Ellen har köpt allt jag älskar till frukost. Vi pratar och äter och fikar i en fem timmar lång frukost.
Vilken lycka.

På em är det Miltons gymnastikuppvisning som vi är med om. Han är så glad och fylld av energi och jag blir varm om hjärtat. Nu sover den lille pojken i min säng. Vi har adventspyntat hela kvällen.
Lycka.
Och snart är det jul .

11 kommentarer:

Marina sa...

Så är det, familjen är det viktigaste vi har!

Anna/notonmusic sa...

Jag förstår precis vad du menar Eva, så är det verkligen. Mår de bra är allt bra. Och vilken härlig hemkomst du beskriver! Överraskning efter överraskning! Man blir aldrig vuxen i det avseendet :-)

maggisvarldgmail.com sa...

Jag gläds med dig! I morgon ska jag ha adventsmys med lilla Esther och på torsdagkväll blir det "A Christmas Carrol" med två av tonårsbarnbarnen! Som du säger LYCKA! :)

Erika sa...

Tack Eva, härlig läsning 😊❤️ Jag håller med

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Ingenting går upp mot det, Marina!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Anna! Ja vilka juvliga överraskningar, eller hur!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Så fint det låter, Margareta! Ljuvliga december!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Tack Erika! Visst är det fint med familj, jul, firande

Pernilla sa...

Vilken lycka, Eva!
Jag blir alldeles varm i hjärtat. Tack för att du delar med dig!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Tack Pernilla. Blir glad att höra det. Tror nog du känner igen dig :)

Anonym sa...

Bästa frukostarna i världen har vi <3
puss/minsta-e