https://www.instagram.com/evaswedenmark/

onsdag 27 maj 2015

Ja chefen, jag har syndat och shoppat men prickfri är jag

Vilken märklig dag. Jag var ute på en hudläkarmottagning i Danderyd för att kolla ev konstiga födelsemärken.
Ja, jag är lätt hypokondrisk. Jag stod där ganska avklädd och läkaren granskade mig noga med lupp och allt och sa sen att allt var perfekt. Han gjorde Ballograftestet=tog en Ballografpenna och konstaterade med en lätt tryckning att ingen prick var större än den lilla mojäng man trycker in i pennan för att kunna skriva.

Jag var hänförande prickfri tydligen. Kul sätt att kolla.
Efter denna avklädning kände jag ett oerhört behov av att tänka på sommar och sol och köpte därför på rea en fenomenalt vacker baddräkt som på ett mirakulöst sätt trollar bort några kilon. Billig, superrea på Scampi,  så snygg.

Sen åt jag lunch med E1 på ett utomshusställe som var nästan som Paris. Vi drömde oss bort en stund.
Efter det gick jag hem och låtsades arbeta en stund, gjorde inte många knop utan läste sen i stället ut en spännande bok.

Ikväll ska jag mingla med trevliga Uraxförlaget.

Så syndfullt kan en författare leva.
Skvallra inte för min stränga chef.

Kanske jag vaknar mitt i natten och skriver som en besatt i stället för att jag syndat idag?

6 kommentarer:

Marina sa...

Baddräkt som bantningsmetod - det gillar jag skarpt! Låter betydligt enklare än alla mystiska dieter som florerar överallt ;)

Margareta Wahlén sa...

Eva, så härligt att "synda!" Grattis till fina prickar och vad underbart att hitta en snygg baddräkt! och på detta en mysig lunch med dottern. Ska själv ge mig iväg på stan snart för att kolla baddräkt (Har lyckats gå ner 5 kilo med 5:2 vilket innebär en storlek mindre!) Tror nog att chefen har stor förståelse för din dag och att även hon kan behöva lite avkoppling!! Kram i den just nu värmande solen.

Eva Swedenmark sa...

Marina, tänk så fiffigt, svart baksida som gick fram lite mot den mönstrade framsidan. Får mig att se ut som om min midja är smalare. Vilket jag är barnslig nog att vara glad över :)

Eva Swedenmark sa...

Härligt Margareta, hoppas du fyndar.Jag kör också med 5:2 nu. Äntligen kommit igång. Det känns bra.
Min chef är faktiskt orimlig, ställer håra krav och ger mig ständigt dåligt samvete för att jag jobbar för lite. Måste nog be om ett medarbetarsamtal med henne!

Karin sa...

En föredömligt syndig dag, som ju dessutom avslutades med ytterligare några timmars trevligt syndande efter Ueaxminglandet!

Eva Swedenmark sa...

Synda bör vi, så är det Karin! Långpratet i sommarväder på Gondolenterrassen gör vi snart om!