fredag 29 januari 2016

Min nya skröna om lust, kärlek, drömmar och äventyr 60+

Jag blir så glad om ni. mina läsare, vill gilla min författarsida på Facebook. Där kommer nyheter om mitt skrivande och om min nya bok regelbundet!
www.facebook.com/evaswedenmark.forfattare

Här kan ni också läsa vårens nyheter från det härliga uppstickarförlaget Ordberoende förlag som ger ut min skröna.
 https://www.mynewsdesk.com/se/ordberoende_forlag/pressreleases/nu-presenterar-vi-vaarens-och-sommarens-titlar-heta-mappielit-och-feelgood-romaner-1295172 

I romanen Om ni inte börjar leva gör jag slut - slutar de fyra vännerna göra vad omgivningen förväntar sig. I stället väljer de vänskap och äventyr när de bestämmer sig för att förverkliga sina hemliga drömmar.

”Sex and the city 60+”, sa en förtjust läsare. Min första mappie-lit, en roman som på ett lustfyllt sätt tar tag i den stora frågan om hur kvinnor 60+ idag förväntas leva sina liv. Den utspelar sig i Stockholm, Stockholms skärgård och på Franska Rivieran.

Först skrev jag barnböcker, sen deckare, en faktabok om femtiotalet, feel-good och ungdomsromaner.
Är min bakgrund för brokig?
Nej jag tycker man måste skriva det som lusten säger till en att skriva om.
Just nu en skröna om livet 60+.
Varför ska man ha tråkigt. Varför sluta drömma. Nej i min skröna kastar sig kvinnorna ut på äventyr - en skröna men med allvarlig underton för hur många är det inte som bara stänger av, slutar leva, därför att samhället inte uppmuntrar till drömmar, lust, äventyr och kärlek efter 60+

3 kommentarer:

maggisvarldgmail.com sa...

"Sex and the City 60+" låter précis som något i min smak! ja, varför ska man sluta leva för att man blir äldre? Det är ju faktiskt så att nu har man alla förutsättningar att ta del av livet, både av det man vill göra och det man kan, och det med vetskapen om att man inget har att förlora. Mod kära medsystrar och ta till vara goda förebilder både i liv och fiction! Ser verkligen fram emot din bok Eva!

Annika Estassy sa...

Det ska bli SÅ spännande att läsa din nya roman! Ser verkligen fram emot det. Snyggt omslag också.

Tredje året i Hjo sa...

Spännande hör du. Hustrun är ju 60+ sedan ett tag, bäst att hålla ett öga på henne. Kanske.