https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 29 juli 2016

Sommarlivet med Falu rödfärg och fällda träd


Det tar tid innan man är i sommaren. Nu har vi kommit dit. Det hörs på sommarljuden på ön.  Sommarprat och sommarskratt.

Det känns på att lusten att måla och fixa kommit tillbaka. Just nu målar jag med Falu rödfärg och det är förfärligt vad färgen bleknat överallt. Ju mer jag målar desto mer upptäcker jag av bleknad färg på många ställen.

Men vilken fröjd. Jag KAN måla igen. I två somrar har jag haft så ont i axeln att jag inte kunnat. Nu efter operationen och bra sjukgymnast så går det riktigt bra. Det är glädje!

Den stora tallen är fälld. Det är jag också glad över. Ser ni på stora bilden den fantastiske trädfällaren som klättrat upp? B12 kallas han, och oj så proffsig. Klättra upp, med en motorsåg, ta ner grenarna, sedan lägga den enorma stammen precis där han ville ha den.3 kommentarer:

Karin sa...

Även om det försvinner en och annan tall är det fortfarande en övertygande Skogsö! http://www.karinenglund.com/2016/08/fargorgier/

Maria Björkman sa...

Hej Eva, vill bara hinta om att jag spridit lite länkkärlek i dag genom att på min blogg tipsa om de bloggar jag själv läser just nu. Din är förstås fortfarande en av dessa!

Evas blogg sa...

Det är härligt att leva sommarliv. Nu har alla gått tillbaka till sina arbeten men jag bor kvar ett tag till och lever sommarliv, även om det är mer höst än sommar. Blir du kvar på din ö ett tag eller har du flyttat in till stan igen?