https://www.instagram.com/evaswedenmark/

onsdag 11 februari 2009

Tävling om bästa författarbloggen

Tidningen Vi:s lästidning Vi LÄSER har jag skrivit om och berömt förut. Nu har de utlyst en tävling där läsarna får rösta fram den bästa författarbloggen. Det var bland annat Vi:s reportage i höstas om bloggande författare som fick mig att våga ta steget och börja blogga. Sedan fick jag en vänlig knuff från Författarcentrum också och när jag nu väl börjat så kan jag inte sluta.

Jag är glad över att vara nominerad - du kan rösta på mig, om du vill!! Klicka Här så ser du alla bloggar man kan rösta på.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Eva,
Självklart ska jag rösta på dig!
Jag vill trots det ställa en fråga. Vad var det för fel på den egna dagboken? Är bloggen ett utslag för den tid vi lever i där det privata ska ut i offentligheten bara för att tekniken finns. Kan man förutsätta att det man har att säga är så intressant att andra ska vilja läsa det? //Nina

Eva Swedenmark sa...

Nina! Intressant fråga som jag grubblar mycket på. Jag vet att min dagbok har en tendens att bli mer gnällig och självömkande än bloggen, dagboken är ju privat in i mista skrymsle. Jag känner när jag bloggar att jag så saknat en mottagare för det jag skriver - eftersom jag hade det i så många år som journalist. Det känns som om man öppnar en dialog rakt ut i det okända, jag gillar det. Och jag älskar att ta del av så många kloka tankar och känslor på många bloggar. Människor som längtat efter att dela sina tankar med andra. Och ja - jag tror att uppriktigt tänkta tankar och känslor alltid har mottagare och är intressanta för andra! Må ingen Jantelag hålla oss tillbaka. Kram!

Anonym sa...

Eva, det du skriver om att dela tankar och känslor med varandra tycker jag du har helt rätt i. Jag vill bara varna för att vi alla rycks med av den narcissistiska tid vi lever i där vi alla är barn som skriker - Se mig!/Nina