https://www.instagram.com/evaswedenmark/

måndag 9 mars 2009

Roliga tankar - men inte mitt i natten

Jag har svalt i rummet, en fast kudde, några mjuka och det är mörkt. Men sova, det kan jag inte. Hur ska man kunna sova när det bara hoppar omkring tankar? Jag försöker med yogisk andning, jag dricker varm mjölk, ingenting hjälper. Och jag som ska vara pigg på skolbesök i morgon bitti. Ändå är det en glad vakenhet, helt utan ångest, min hjärna varvar omkring olika funderingar på projekt, på saker att skriva om, roliga tankar att tänka - men inte nu, inte mitt i natten.

5 kommentarer:

Evas blogg sa...

Känner igen mig. Varför kommer alla dessa kreativa tankar nattetid?! Lycka till med skolbesöket!

ylva sa...

Hej!
Åh vad jag saknade er... migrän eller vad det ny var, som i alla fall långsamt släppt så jag kunde jobba, precis som du och det är därför du inte kan sova. Du skulle upp tidigt på f-besök, då blir man så där allert och börjar förbereda sig redan kvällen innan, då är det svårt att sova,
YW

Eva Swedenmark sa...

Ja man vill ju ta tillvara dessa kreativa tankar så jag stiger upp mitt i natten, sätter på datorn och vaknar trött!
Ylva-vännen vi saknade dig. Men det blir snart en nästa gång. Vi ville aldrig sluta prata, det var riktigt härligt. Men som sagt: Snart igen.

Linda sa...

Hej! Det var jättekul idag när ni var hos oss! Kanske ska ta och läsa bärserien. Den verkar intressant! Förresten är din blogg jätterolig att läsa. Lycka till med kommande böcker!

/Hon i adidaströja som frågade sååå mkt, från Alviksskolan :)

Eva Swedenmark sa...

Hej Linda! Vad kul att du skriver. Jag gillade verkligen er klass idag, det är så kul med frågor och det var toppen att du ville fråga så mycket. Hur ska man annars kunna lära sig något. Testa Bär-serien, kanske gillar du Svala-böckerna också. Kram/Eva