https://www.instagram.com/evaswedenmark/

torsdag 24 december 2009

God morgon, God jul och glad namnsdag alla Evor!

Kanske tyckte jag att julafton var extra mycket min dag för att det också är min namnsdag? Mina föräldrar tassade in till mig på morgonen med bröderna i släptåg, just denna namnsdag fick jag choklad med vispgrädde på sängen och ett Eva-paket. Min faster Elsa gav mig ockå speciella Eva-paket. Jag kände mig lycklig och utvald.

Jag har allid tyckt om mitt namn. Nu heter mina båda döttrar också Eva. Så nu tassar jag omking och slår in Eva-paket till dem. Min exman var den förste som gratulerade mig idag, han brukade också tassa upp och ge mig choklad på sängen på julafton, en trevlig vana som försvann med honom. Nu tassar jag omkring själv som tomtemor.

Vi äter en stor julfrukost md risgrynsröt, den är "fransk" frukost också för vi har goda marmelader och franskt valnötsbröd, när vi var med bil brukade vi köpa croissanter på NK men så bli det inte idag. Men sonen och hans fina Marie-Louise kommer på svenskfransk grötfrukost snart, nu måste jag koka gröten! Sen drar de vidare mitt på dagen och vi firar vidare, resten av familjen.
God jul alla vänner, och grattis alla Evor!

10 kommentarer:

Evas blogg sa...

Grattis säger jag till Dig Eva och Grattis säger jag till mig! Jag fick också choklad på sängen när jag bodde hemma, och ett Evapaket. Nu har vår yngsta fört paket traditionen vidare. Jag öppnade nyss ett litet paket innehållande ett sött litet änglahalsband. Hoppas ni får en fin och fridfull julafton! Varm kram från Frösön

Lyran sa...

God Jul Eva, hoppas du får en riktigt fin dag!

Var dag bär guldkorn sa...

GRATTIS EVA!
Gratta dina andra fina Evor också!
Och en riktigt God Jul till er alla!
kram

Jane Morén sa...

Vilken underbar julmorgon och Grattis på Evadagen och en riktigt God Jul till dig Eva!

Jenny sa...

God Jul Eva med det fina namnet! Hälsa de tre E:na! Kram Jenny

Granne med potatisodlaren sa...

Det hade jag glömt! Grattis på Evada'n!

Evas värld sa...

Tack för grattishälsning och en varm fin jul till era alla. Tänk Eva att du firades på samma sätt som jag! Jag ska hälsa mina E:n och skickar många varma tankar till er alla!

Sofie B-C sa...

Grattis på namnsdagen Eva -och ha en riktigt härlig jul! Vi har två jular, en med skinka idag och en med kalkon i morgon. Min mamma lagar det ena och min man det andra -så jag kunde tassa iväg och kolla bloggen ... Önskar dig och alla andra bloggvänner en fin jul -hoppas den blir precis som ni önskat! Kram!

Mahi sa...

Grattis Eva. Vilken mysig julmorgon. God Jul! Kram M

Enn Kokk sa...

Evig jul!