https://www.instagram.com/evaswedenmark/

torsdag 12 mars 2009

Ska jag överge Blogger eftersom det är svårt att kommentera inlägg?

Min bror började blogga i Blogger precis som jag, och precis som jag har han problem med kommentarer. Många har hört av sig till honom och berättat att det inte går att kommentera. I stället för kontrollbokstäverna står det bara "loading". Trots att man är inloggad på bloggerkonto så syns inte URL adressen och inga kommentarer går igenom. För mig är det så på denna lite äldre mac, på min lilla bärbara kan jag kommentera. Men det är irriterande. Det är också på gränsen till omöjligt att få svar från Blogger Hjälp Center. Så nu undrar jag om jag precis som min bror ska gå över till Word Press? Det är så oändligt irriterande när tekniken inte fungerar.
Ni som inte lyckas kommentera på min blogg - kan ni skicka mig ett mail och berätta, snälla: evaswedenmark@hotmail.com
så jag vet hur jag ska göra. Det är obegripligt varför det fungerar med vissa bloggar i Blogger och inte med andra. I alla fall är det obegripligt för mig!

6 kommentarer:

Annika sa...

Ja, det är märkligt. Jag har dock aldrig haft problem med någons blogg, vare sig hemma eller någon annanstans.

Anonym sa...

Jag ska testa nu om det beror på vilket kommentatorsformulär man använder, det kan vara det, kanske också i vissa fall kontrollbokstäverna... Åh denna teknik!

Evas blogg sa...

Jag har mkt sällan problem med komm. Men jag har inga kontrollbokstäver på min. Kan det vara det som är felet?

Eva Swedenmark sa...

Jag har löst problemet tror jag, Sara testade att ändra sin kommentatorsruta så den inte låg direkt i texten utan separat, en enkel inställning, då fungerade det, jag blir så lättad. Jag vill att det ska vara enkelt och begripligt att blogga, läsa, svara, prata med varandra.

Eva Hillén Ahlström sa...

Hej Eva
Nu testar jag hos dig. Jag har gjort massor av försök hos Peter och endast lyckats en gång och då skrev jag bara ordet "Test". Jag hade i tidigare försök förlorat så många kommentarer att det kändes onödigt att skriva något längre:) Efter test-kommentarens publicering skrev jag ytterligare en "riktig" kommentar, men då var det kört igen.

Eva

Eva Swedenmark sa...

Hej Eva! Jag ville inte riktigt ge upp så jag bad Sara /Livat på landet, Peters dotter/ ändra inställningarna för kommentarsrutan. Det var omöjligt för mig att svara henne innan, mitt namn syntes inte, man blir galen när man skriver meddelande efter meddelande som inte går igenom. Men hon ändrade den lilla inställningen, jag tog bort kontrollbokstäverna och nu går det jättebra att kommentera. Bästa hälsningar! Gillade ditt inlägg om Peter/Sundqvist mm på ÖP!