https://www.instagram.com/evaswedenmark/

torsdag 18 juni 2009

Det är sommar då hissar jag flaggan - sen får den hänga där


Nu är det sommar. Vi har äntligen hissat flaggan. Jag vet inte vilka principer ni har. Jag gör så att jag hissar flaggan när jag flyttar ut. Sedan hänger den där så fin och gul och blå och fladdrar i vinden hela sommaren. När jag flyttar hem och sommaren är slut firar jag ner den. Den hänger ovanför min tomt som ett glatt utropstecken och en påminnelse om att nu är det sommar och nu är huset inte tomt och övergivet som på vintern - nu bor min familj här, visar flaggan stolt.

7 kommentarer:

Annika sa...

Någon flaggstång har vi inte - ännu? - så vi hänger upp vår lilla väggflagga så snart vi kommit ut. Då är vi hemma! En vajande vagga skänker ro på något konstigt vis. Då är allt som det ska.

Evas blogg sa...

Härligt! En hyllning till sommaren.Vi har inge flaggstån och därför ingen flagga. Brukar ha en på väggen men det gicksönder ifjol och har glömt köpa en ny. Får bli till makens födelsedag tror jag.

Amy sa...

Detta inlägg är ett litet tack till dig, och Annica Wennström. =)

http://amylioness.blogspot.com/2009/06/det-negativa-med-att.html

Enn Kokk sa...

Glad midsommar!

Evas värld sa...

Tack Amy för hälsningen! Hoppas du gillar de andra tre också!
Glad midsommar Enn - ditt sommarparadis ser så fint ut.
Glad midsommar Eva och Annika - hoppas ni har det fint! Vi hann med sillunch i solen och dans på midsommarplatsen innan regnet kom - men det blir nog fint till grillningen igen!

Evas blogg sa...

Ursäkta alla mina stavfel i föregående komm. Jag är inte så dålig på att stava men min bärbara dator slinter ibland på tangenterna när det går för fort. Här var det regnfritt igår men icke myggfritt!!

Evas värld sa...

Hej Eva! På min bärbara är det ett hopplöst tangentbord, det vill liksom inte dubbelskriva konsonanter så det är ett elände att pilla med texten i efterhand! Jag vet hur det är.