https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 12 juni 2009

Lista i snålblåst och spöregn

Men det är ju helt avskyvärt, jag deppar ihop. det är så kallt så blommor dör på balkongen av solbrist, det spöregnar och snålblåser när jag ska ta en liten promenad på kajen efter en veckas intensivt innesittande.
Vad gör man då????
1. Dricker kaffe och skriver i den försummade dagboken
2. Funderar på varför inte en vän dyker upp med .. ja rosor och champagne kanske?Eller åtminstone limoncello och badolja och uppmuntrande stöd!
3. Tar ett skumbad och dränker sorgerna
4. Skriver listor på påbörjade projekt
5. Skriver listor överhuvudtaget, på midsommarmat, tänkbara bokprojekt, ställen jag vill resa till, vad jag skulle göra om jag hade en miljon
6. Arbetar med ett sorgligt försummat romanprojekt, men nej, det ska vänta tills sommaren kommer, skriver jag nu blir det inte bra
7. Läser
8. Städar garderoben och hänger alla kläder i färgordning
9. läser korrektur
10. sköter den ohyggligt försummade bokföringen

Det ska jag fundera på nu en stund och jag är glad för mer konstruktiva idéer!

6 kommentarer:

Sofie B-C sa...

Blir nyfiken på vad kommande romanprojekt handlar om -är det en hemlighet så länge, kanske?//Sofie

Evas värld sa...

Hej Sofie! Ja hemligt, jag tror att om jag pratar om romaner som inte är färdiga så försvinner de rakt ut i luften. Jag tappar greppet. Men det är en idé jag varit besatt av länge så jag hoppas det ska kunna bli något.

Annika sa...

Kom hit och städa min garderob - den är en mardröm!

Evas värld sa...

När jag växte upp var vi fem personer med fyra små garderober. Nu lyckas jag och dottern ensamma överfylla klädkammare, skåp och garderober. Vi har faktiskt bestämt, Annika, att vi ska hjälpa varandra att sortera, slänga, rensa eftersom vi har så svårt för att kasta själva.

Boktokig sa...

Jag har haft svårt att rensa i mina garderober, men jag har blivit lite bättre. Ett steg i taget... så kanske jag snart bara har kläder där som jag verkligen använder (inte bara en gång om året). ;-)

Behöver också fundera lite över vad jag ska göra denna gråregniga helg! Kanske jag göra ditt förslag nummer 5 (speciellt det där med midsommarmat... det är ju redan nästa helg!!!) men alternativ 3 och 7 låter mycket bättre!!!

Evas värld sa...

För att bevisa min (i och för sig krympande) simultankapacitet så badade jag oljebad, lyssnade på radio, läste en bra pocket som står ut med att bli blöt, samtidigt. Sen använde jag en fantastisk turkisk skrubbvante jag fått av min vän Ulla som peelar helt otroligt. Jag gjorde mig av med både min inre och min yttre gråhet och klev upp ur badet som en lenare och gladare människa!