https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 21 juni 2009

Trimmern är en träning i tålamod

I stan igen. Vi har planterat en klematis, pysslat med lavendeln och invigt den nya batteridrivna trimmern – ladda i en evighet, klipp i några minuter, nä batteri var nog inte så bra!
Jag ville inte släpa runt långa sladdar på tomten eller bära på en motor - men jag blir helt galen på min nya Black and Decker-trimmer som laddar ur efter bara några minuters klippning. Sen ska den laddas – länge. Dumt köp! Jag får se det som en träning i tålamod. Döttrarna säger att det kanske är bra med maskiner som lägger av och tvingar mig att bara vara en stund.

5 kommentarer:

Annika sa...

Hum, hur länge hinner du hålla på innan den lägger av?

Ingela sa...

Men fungerar den riktigt som den ska då??? Vi har precis reklamerat en trimmer från just Black & Decker pga batteriet. (Laddaren fungerade inte som den skulle i vårat fall.) Kolla upp det medan garantin är aktuell.

Evas värld sa...

Vad skulle man göra utan sin blogg med goda råd! Jag ska kolla - det är lite onormalt att ladda flera timmar och sen kunna klippa bara 10-15 minuter max!

Victor Estby sa...

Själv trimmade jag igår med vår sladddrivna. Men jag orkade inte koppla i extra sladden, så det blev bara trimmat så långt en sladd räckte på framsidan av stugan. Nackdelen med sladd är ju att den inte räcker så långt på en stor tomt. Och idag bär det av hem igen till skrivrummet. Nästa gång blir det trimning med extrasladd på fram- och baksida. Men jag trivs med sladd, trots trassel och begränsad längd. Sladden är lite som kopplet till en farlig hund.

Evas värld sa...

Aha Victor... jag ska se trimmern som en farlig hund jag bemästrar? Intressant. Och jag min fegis väljer en snäll batteridriven sak utan bett och inte alls farlig, inga slangar som ringlar i våta gräset. Är jag en riktig fegis månntro? Vad säger detta om min personlighet.