https://www.instagram.com/evaswedenmark/

lördag 1 augusti 2009

Kvällsfundering om mina barn

Nu ser jag inte längre ut som en förvildad randig katt i håret. Favorifrisören Leif tuktade manen så jag är riktigt nöjd. Jag fick vänta lite så jag hittade en tidning med Helene Christensen och tänkte att just den frisyren ska jag ha, det fick jag.
Ellen och jag har firat min födelsedag ikväll (jag fyllde i februari men då var hon i Sydafrika). Vi hade en underbar middag med jättegod mat och kärleksfullt prat på Zink på Biblioteksgatan. Hela tiden finns det som ett moln i mitt huvud att min yngsta åker iväg, igen, snart. Långt bort. Men det fördunklade inte min kväll, vi pratade djupt och innerligt och jag är så stolt över henne.

Nu har hon kilat över till storasyster E som bor nära oss. Båda mina döttrar åker tillsammans till Sicilien veckan innan Vietnamresan, nu ska det planeras! Jag är så glad över hur de gör saker ihop, att de är kärleksfulla mot varandra, mina tre barn. Det finns faktiskt ingenting i hela världen som gör mig så lycklig som att tänka på dem, och inget som gör mig så stolt heller.

4 kommentarer:

Annika sa...

Jag känner likadant när mina två är tillsammans och tar hand om varandra.
Lade du märke till alla felstavningar i Zinks meny? Jag hakade upp mig på det men det ska tydligen vara så, någon slags gimmick...

Evas värld sa...

Men hoppsan det såg jag inte. Som på En gul och en ful då när de ersatte alla r med l - en kalaff lött... typ. Det var kul.

Jenny sa...

Åh vad fint skrivet Eva!! Men så har de ju en toppenmamma också.

Aproå en kalaff lött, vad sägs om "fyla små lättöl" (dvs. fyra små rätter) ;-)

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.