https://www.instagram.com/evaswedenmark/

måndag 10 augusti 2009

Undrar om jag orkar ståplats om nitton år igen?
Innan konserten såg vi ut som blöta kycklingar, det regnade!!!! Se bilden innan. Under konserten var det uppehåll och vi var glada. Om det dröjer 19 år till innan Madonna återvänder - är jag väldigt mycket äldre. Undrar om jag orkar ståplats och dans då i två timmar - och undra om Madonna orkar? Vilket tempo hon har, kanske finns inte så mycket värme i konserten eller i hennes musik - men vilken kontroll och vilken kraft!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du orkar!

Annika sa...

Om 19 år har den medicinska utvecklingen gått så mycket framåt att du säkert är minst lika snygg och stark som idag! Klart du kommer att stå i främsta ledet och digga loss ordentligt. När det gäller Madonna är hon nog konserverad i formalin vid det laget...

Evas värld sa...

Annika! Du är rolig - vi får hoppas att forskningen går framåt och att yogan hjälper.

Victor Estby sa...

Ojojoj! Att du pallar! Jag sitter helst ner på konserter numera, även om Morrisseys konsert på Hovet häromåret fick mig att ställa mig längst fram vid scenen (har den konserttröjan på mig idag faktiskt). Jag förstår att ni stod, men oj vad trött man blir. Man börjar väl bli för bekväm i författarstolen, kanske.

Johanna Wistrand sa...

Själv tog jag en kvällspromenad och gick förbi Ullevi och konserten igår. Så är det när man bor i själva staden, man tänker inte på att delta i evenemangen...inte jag i alla fall. Plus att Madonna skrämmer mig lite grann. Det är en sån där "tant som är elak" skulle jag tänka som barn, för att hon saknar mjuka former.

Evas värld sa...

Var det inte du som berättade om Snikers kulle Johanna, där man kan höra musiken men inte se? Madonna var en häftig upplevelse men inte är det värme hon utstrålar. Det är i alla fall härligt att gå på en och annan konsert - eller hur Viktor? Man måste ju motverka sittandet också!

Victor Estby sa...

Absolut, Eva. Man måste både främja och motverka sittandet. Knepigt är det med författarjobbet. Men att gå på en konsert är aldrig fel. Få saker slår det. Skön känsla att ihop med tusentals andra människor tycka om samma musik ihop.