https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 4 oktober 2009

Min tillvaro på livets balansplatta

Vi pratar om livet i våra mail, Maria och jag. En fortgående samtal. Förut arbetade vi ihop och pratade varje dag, nu håller vi en ständig kontakt via mail. Maria bloggade ett tag men lade tyvärr av, men mail går bra det med för att diskutera livsfrågor.
Idag skrev jag till henne att jag försöker skapa mig en ny plattform i livet, jag känner att min utgångspunkt för liv och skrivande håller på att förändras, jag bygger något nytt. Just som jag skrev det föll mina blickar på balansplattan jag har för mig att jag ska stå på när jag pratar i telefon till exempel. Min balans är inte så bra. Och jag blev så full i skratt, för är det inte precis så mitt liv är just nu, en gungande balansplatta där jag inte riktigt står stadigt, men tränar mig varje dag! Mitt liv på livets balansplatta, är det inte det jag berättar om i bloggen.

3 kommentarer:

Annika sa...

Visst är det spännande när man känner att en förändring är på gång? Oroande också. Men att utvecklas är att förändras.
Vilken fin header du gjort! Och ny snygg profilbild också. Jag anar förändringens vindar...

Evas värld sa...

Den dag jag slutar tro på förändring... då blir jag orolig. Men det är klart att ibland gungar det för mycket utan att jag har kontroll.
Kul att du gillar bilden - en målning dotter Elin gjorde av mig som jag stoppade in bland mina böcker. Välkommen hem förresten - för nu är väl stämman över?

Annika sa...

Japp, otroligt mycket över...