https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 27 november 2009

Magin finns ju där mellan oss - då är ingenting svårt, för vad är livet utan kärlek

Goda bloggvännen Pia skriver i sin blogg om en relation som går mot sitt slut. Ett tag kände jag att det var så för mig också. Efter fem år, mycket kärlek och så många meddelanden fyllda av längtan var det som om vår magi slutade fungera. Vi missförstod, vi sårade varandra, pratade förbi varandra. Jag var ledsen över det men kände det som om det var oundvikligt, det var så det måste bli, trodde jag. Han också. Så när det gjorde ont så sårade vi varandra i stället för att prata med varandra. Hösten har känts tom.

Förra veckan skulle vi mötas, ett anständigt farväl skulle ske. Men så blev det inte alls. Vi såg varandra, vi tog varandras varma händer och kände att vi har mycket kvar att ge varandra. Min vän och jag – vi möttes igen. Och när vi väl gjorde det så räckte några korta ärliga ord, varma händer och ögon som plötsligt strålade mot varandra. Magin fanns ju där, då är ingenting svårt.
Så nära vi var att kasta bort något så fint för att vår stolthet hindrade oss från att verkligen mötas och prata med varandra.
Vad glad jag är att vi gjorde det och att vi båda ärligt vågade möta varandra. Vad är livet utan kärlek..

10 kommentarer:

Jenny sa...

Så fint Eva! Glad att du har kärlek i ditt liv.

Granne med potatisodlaren sa...

Vilken lycka att upptäcka kärleken igen.

Evas värld sa...

Ja, vad spelar konventioner för roll. Det viktiga är vad man verkligen känner

Mahi sa...

Åhhh vad härligt, stort grattis. Vad fint.

Pia sa...

Livet ÄR tomt utan kärlek... och jag är glad att Du har den i Ditt liv! Underbart Eva!

Kärleken finns i mitt liv också, men ser just nu inte ut så som jag skulle önska... men en riktig god vän är inte heller att förakta.

Evas värld sa...

Efter en svår höst känns allt just nu lättare, livet vände igen, kan man säga, när jag inte riktigt trodde det. Men som du säger: en riktigt god vän är också otroligt viktigt, Och jag är säker på att det kommer att finnas kärlek i ditt liv snart igen.

Var dag bär guldkorn sa...

Underbart!
Kram

Evas blogg sa...

Låter underbart!

Annika sa...

Vad roligt Eva och så fint du beskriver känslan. Att aldrig sluta prata med varandra, att säga precis hur man känner sig - det är någonting jag tror helt och fullt på.

Evas värld sa...

Man får träna och träna igen på att känna igen sina känslor och lära sig att tolka dem, känns som en livsuppgift! En utmanande sådan.