https://www.instagram.com/evaswedenmark/

lördag 21 november 2009

Mina nya bilder, undrar om de passar i mitt hem?Jag tycker om att köpa bilder när jag reser. De blir fina minnen och är inte lika förgängliga som kläderna. På mitt favoritmuseum Cham Museum Da Nang hittade vi små bilder målade på tunnaste rispapper. Visst är de fina?
I Hanoi hittade jag en bild jag tycker om. Jag är tveksam till om färgerna riktigt stämmer. Och egentligen är den för röd för att passa in i vårt hem. Men fin ändå. Kanske får den bo på landet. Nu känner jag mig för.

7 kommentarer:

Annika sa...

Underbart Eva! Den nedersta bilden heter Cocooning och är gjord av en fransk konstnärinna, Cécile Veilhan. Hade ett inlägg om just Cocooning tidigare i min blogg. Lite creepy att även du fastnat för bilden... :)
Jag köper den gärna av dig om inte den passar hemma hos dig - mitt vardagsrum har ju mycket rött!

Evas värld sa...

Jag såg bilden på din blogg, Annika, och blev förälskad i den! Så det är inte så creepy :)
Ska tänka på dig om den inte passar hos mig!

Evas blogg sa...

Den nedersta bilden är jättefin. Inte för att jag vill verka skrytsam men den påminner lite om en bild jag målade en gång.

Pia sa...

Jag tycker om de varma röda färgerna i alla bilder, men blev också förälskad i den nedre bilden när jag såg den på Annikas blogg.

Jenny sa...

Åh så fina - alla tre! Även om jag är extra förtjust i den nedersta bilden. Lite avis på dig nu. Hur stor är den?

Evas värld sa...

Ja bilden är fin. Jag är glad att Annika tipsade om Cécile Veilhan. Det finns en annan tavla/affisch av henne som jag också gillar väldigt mycket, den är icke förvånande ... blå. Den här är i olja, ungefär 40x40 centimeter. Vad ska jag ha för ram?

Jenny sa...

Oj, svårt... En antikvit/grå träram kanske?