https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 20 november 2009

Nu får alla över elva se New Moon - jag längtar mest efter Anna Ternheim live på Södra teatern

Vad bra att åldersgränsen ändras till 11 år! Det var ett okänsligt beslut att New Moon skulle ses bara från femton år när de flesta som längtar efter den antagligen är mellan 11-14 år.

Det ska bli kul att se filmen. Men mest längtar jag efter att nästa vecka lyssna till Anna Ternheim live på Södra teatern, jag älskar mina cd-skivor med henne och spelar dem jämt. Nu ska jag uppleva henne i verkligheten. Det blir fint. Och jag SKA vara frisk.

Så här säger hon om spelningen: "Efter en vinterturné på konserthus och en sommar på stora festivalscener vill jag avsluta året med några riktigt intima akustiska spelningar. Jag vill framföra mina låtar i dess mest avskalade och vingliga form, utan skyddsnät. Jag vet redan nu att jag kommer att vara livrädd innan jag kliver på scen... så det blir säkert underbart!"

Jag tror det, och jag kommer att vara där!

2 kommentarer:

Annika sa...

Håller med, att sätta en 11-års gräns på våldsamma Sagan om ringen och 15 på New Moon är helt ologiskt. T:s dotter var på specialvisningen igår natt och messade att det var "hennes bästa kväll någonsin!". Det är så härligt med dessa totalt hängivna fans.
Avis på din date med Ternheim!

Evas värld sa...

Såg på Södrans sida att det fanns "enstaka biljetter" kvar... Tror det blir en häftig kväll.
Jag missade Ane Brun-konserten eftersom jag var i Vietnam då, den här ska jag inte missa!