https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 13 november 2009

Se det var en kväll av lycka och hemkomst, jag var där min kära är

Men åh så många fina själsbitar jag fick av er när jag frågade om det i mitt förra inlägg. Jag blir lycklig över att kunna dela drömmar med mina vänner, i varje svar finns en längtan och jag tycker så mycket om att längta.
En god vän till mig var inte så lycklig för några år sedan. Jag försökte lite för käckt pigga upp henne och frågade : Men vad längtar du efter vilka drömmar har du?
Hon bara såg på mig och svarade: Det är ju just det, jag har inte längre några drömmar kvar.
Det svaret gick in som en tagg i mitt hjärta, sen kom det ändå drömmar för henne att förverkliga, men ett sådant svart svar var så svårt att förstå eftersom jag drömmer och längtar jämt. De gånger jag inte längtat, då har jag varit riktigt olycklig.

Igår var i alla fall en kväll så fylld av hemkomst och harmoni. Med mina barn omkring mig är jag lycklig. Så var det igår. Ellen kom med en senare flight, Emil och Marie-Louise kom hem till oss, Elin kom ilande efter jobbet. och barnens far var också med. Vi åt middag ihop, vi pratade reseminnen från alla våra olika gemensamma resor och vi fick se hur Pyret i Marie-Louises mage gör synliga krumbukter. Se det var en kväll av lycka och hemkomst.

3 kommentarer:

Mahi sa...

Vad härligt det låter. Hemkomster, sammankomster, återseenden - skapar en ny energi, glädjen att få dela med sig. Vi blir på något sätt påminnda om hur mycket vi älskar våra nära och kära. M

Evas värld sa...

Ja visst är det så, Mahi. Ibland måste man ha lite avstånd för att sedan riktigt se vad som betyder något i livet och njuta av det man har.

Pia sa...

Välkommen hem Eva!
Härligt att få ha sina käraste omkring sig, speciellt när man varit borta ett tag. Då värdesätter man det så oerhört mycket. Barnen är den största lyckan, stora som små.
Kram