https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 11 december 2009

Visst måste man muta sig själv ibland?

Det gör ont i armen av sprutan och jag är lite dimmig. Men jag ville så gärna på på Författarcentrums After Work på Debaser med författarna Amanda Svensson, Gunnar Ardelius och Carl-Johan de Geer. Så jag bet ihop och gick. Borde inte ha gjort det. Till slut var det bara tanken på att jag skulle få (ja av mig själv alltså) choklad med vispgrädde som gjorde att jag tog mig hem i snålvinden.
Usch ja, en trevlig kvinna bredvid mig försökte inleda samtal men jag som så gärna pratar var helt förstummad. Konstigt när sådant händer och förlåt mig, okända dam - jag brukar inte vara så sammanbiten men jag blev så otroligt trött.
Det berodde inte på Carl-Johan de Geer, det var alldeles underbart att lyssna till honom, klok och underfundig.
Men nu är jag hemma. Chokladkoppen är rykande varm. Visst måste man muta sig själv ibland?

4 kommentarer:

Pia sa...

Ändamålen helgar medlen.. är det inte så man brukar säga. Så med andra ord är mutor tillåtna! :)

Känner igen Dina symptom på sprutan, jag blev själv alldeles lamslagen både i kropp och knopp den dagen jag fick sprutan, men dagen efter hade det gått över. Håller tummarna för Dig att Du känner Dig bättre imorgon.

Kram

Evas värld sa...

Tack söta Pia! jag tänkte inte på att jag knaprat panodil hela dan, kände mig pigg tills effekten gick ur kroppen - och knoppen. Nu känns det bättre, men jag fryser!

Jenny sa...

Varm choklad med vispgrädde - mumsfilibaba! Jag fick feber under natten efter att ha tagit svininfluensasprutan - lite läskigt. Men dagen efter var allt som vanligt. Hoppas det blev så för dig också. Kram!

Evas värld sa...

Jenny: Fick feber men inte värre än att jag botade mig med barndomsdrycken varm choklad med vispgrädde, inrullad i en pläd såg jag Idol och drack choklad, idag är det bättre!