https://www.instagram.com/evaswedenmark/

onsdag 13 januari 2010

Jag vill ha en läsfåtölj i blå sammet

Ja man ska ju göra en lista och fokusera på vad man vill ha... kanske gäller det inte materiella saker utan mera livsval. Men just ikväll har jag gripits av ett sånt begär efter en ny fantastisk läsfåtölj. Så jag gör en lista för mig själv. Fokuserar som bara den och i mina tankar står den där, mittemot soffan, en stor blå läsfåtölj i midnattsblå sammet med fotpall till. Plats att krypa upp i och läsa. Litet bord med plats för kaffekopp intill. Läslampa. Om jag nu får fortsätta, önskandet är gratis, så skulle de två meterhöga bokstaplarna på golvet ersättas med en Cell bokhylla, det vackraste jag vet. Snyggt, eller hur... om ni kan se min vision?
Cell vet jag hur den ser ut, bokhyllan som svävar på väggen, Peter Cohens skapelse. Men fåtöljen ser jag bara i min fantasi.

3 kommentarer:

Var dag bär guldkorn sa...

Blå ... Det låter som en perfekt Eva-fåtölj!
Hihi ... så olika det kan vara. Jag drömmer-längtar i stort sett alltid bara om att få vara i solen, ute i naturen, känna dofter, höra fåglarnas intensiva vårkvitter (och så underbart, de har börjat nu var morgon när det börjar dagas), känna vinden mot min hud ... I min dröm ligger jag bland alla vitsippor eller i gräset (fast jag är så allergisk mot det) eller i sanden vid havet eller på en klipphäll ... Så ser min läs- eller kanske än mer tänke-fåtölj ut!

Annika sa...

Helt rätt Eva att visualisera din fåtölj! På så vis börjar din hjärna jobba och ditt undermedvetna att fokusera på just läsfåtöljer. Plötsligt kommer du att se fåtöljer överallt och rätt som det är har du en hemma. Men hur lång tid hela processen tar är det ingen som vet förstås. :O

Evas värld sa...

Bra att du ger mig stöd Annika. För det finns en liten arg röst i mig som vÄser: "Hemska människa, du har redan en soffa och en läsfåtölj, vad ska du med en till, du kan väl bara sitta på en plats åt gången! Hur många bor ni i din lägenhet egentligen?" Infam röst. Jag försöker tysta den. Jag ser ju hur underbart det skulle vara att sitta i just den blå fåtöljen som inte finns. Än.