https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 3 januari 2010

Stjärnorna på slottet

Stjärnorna på slottet har jag inte sett. Det verkar som om många har tittat och som om många har synpunkter på Ranelid i bloggvärlden. Jag valde nog bort programmet för att karln inte intresserar mig. Jag lyssnade till ett långt ordrikt anförande av honom i  en gång och orden vällde ur honom, säkert välformulerat på sitt sätt - men jag upplevde det ändå bara som ordmassor utan djup och som jag inte berördes av. Det känns som om redan det var en överdos som jag inte vill fylla på ytterligare. Vem talar han till? Jag känner mig inte tilltalad och valde därför bort honom.

3 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Du är klok som väljer bort orden utan innehåll. Björn Ranelid har dem nära. Jag valde Mad men för att så många runt mig säger att de verkligen gillar den. Men helt plötsligt mitt i ett avsnitt dog alla karaktärerna. Allt intresse försvann.
Fram för annat opolerat som väcker lust.

Evas värld sa...

Jamen Mad men pratar alla om just nu, jag som är så intresserad av femtiotalet borde se den. Annars tittade jag på några avsnitt igen av Matador häromdagen, oj vad jag älskar den serien!

Annika sa...

Matador är en helt fantastisk tv-serie som jag kan se om hur många gånger som helst nästan.
Om Björn Renelid tycker jag synd om pga mediadrevet som varit men för övrigt tycker jag inget - har bara läst en bok av honom (som jag inte gillade) och har aldrig sett eller hört honom live.