https://www.instagram.com/evaswedenmark/

torsdag 4 februari 2010

På lördag kan ni höra oss prata om femtiotalet i P4

Om ni vill lyssna på lite prat om femtiotalet kan ni väl sätta på radion på lördagkväll klockan 22.00? Då får ni höra Sven Wollter prata femtiotal med mig och också med Solveig som var en av de första kvinnliga poliserna - de hade så få bilar då hos polisen att hon fick ta taxi med bovarna. Dessutom är Lars Lönndahl med, femtiotalets kanske störste svenske sångidol. Återkommer med mera bilder!

15 kommentarer:

Victor Estby sa...

Wow!

Anonym sa...

Kul!

Peter

Var dag bär guldkorn sa...

Instämmer med Victor!

Jane Morén sa...

Kul, då får jag springa hem från poesikvällen för att hinna hem och lyssna, den slutar 22. Ska försöka hitta min freestyle med radio jag hade förr då kan jag gå hem genom snökvällen och lyssna på er.

Evas värld sa...

Plötsligt gör man något anorlunda, det är kul. Jag är med för att jag skrivit böcker om femtiotalet och böcker som utspelar sig då, helt enkelt!

Granne med potatisodlaren sa...

Vad kul att de hittar någon som inte är med lika ofta som Sven Wollter. Spännande att lyssna på både dig och polispionjären.

Evas blogg sa...

Vad kul!

Pia sa...

Vad kul Eva! Ska bli roligt att höra så jag får nog sätta upp en kom-ihåg-lapp någonstans för att inte missa detl

Evas värld sa...

Polispionjären var cool. Hon berättade att "att parisa" var när man tog en snabbfika fast man inte fick. Har aldrig hört det uttrycket, har du? Nu ska jag i alla fall parisa fast jag får!

Granne med potatisodlaren sa...

Parisa det ska jag också i väntan på Mad men. Ska se om detta avsnitt kan fängsla mig.

Jenny sa...

Vad intressant Eva!
"Att parisa" - vilket härligt uttryck! Det ska jag börja använda.

Evas värld sa...

Jenny vilket perfekt uttryck för oss "parisare"

Eva - vad händer med din relation till Mad Men?

Granne med potatisodlaren sa...

Den är skakig. Kommer på mig med att tänka på annat när jag sitter framför Mad men. Reklamen ställer också till det. Jag har inte ro att vänta ut den. Igår var det sluetet som bara försvann.

Evas värld sa...

Eva! Jag har ju sett de två första omgångarna på DVD utan störande reklam och det blir verkligen en helt annan upplevelse. Men serien är svajig. Det känns som om vissa avsnitt är skrivna av någon inlånad manusförfattare utan koll. De sista avsnitten i den andra boxen var helt märkliga, tyckte jag, så jag är intresserad men inte alls odelat positiv

Annika sa...

Stort Eva!
Beträffande Mad men så är jag fortfarande förtjust men har slutat vräka i mig avsnitt efter avsnitt. Jag konsumerar i lugnare takt...