https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 23 februari 2010

Vad vore livet utan semlor, vänner och böcker?

Jag börjar tro att bristande träning gjort mig till en usel festprisse numera. En fest, några glas vin och jag är riktigt seg idag - kanske kan jag ursäktas lite med att det blev ett glas förmiddagschampagne idag också med firarvännen?
I alla fall gör jag inte många knop här vid datorn eller annanstädes. Jag har diskat och plockat och ätit upp för många av de minisemlor som inte gick åt. Jag hittade en massa små glas med chokladpudding i kylskåpet, de var tänkta att serveras tillsammans med marängtårtan - glömde dem!
Nu ger jag upp alla ambitioner. Sjunker ner i soffan med en bok jag äntligen börjat läsa och älskar: Boktjuven av Markus Zusak. Den har legat och väntat på att jag ska ta upp den, ända sedan i höstas faktiskt. Nu är det dags och den är en riktigt fin bok.
Vad vore världen utan böcker!
Dessutom fick jag i present idag en massa avsnitt av Mad Men. Det går ingen nöd på mig.

8 kommentarer:

Evas blogg sa...

Semlor, chokladpudding och Boktuven. Kan det bli bättre?

Var dag bär guldkorn sa...

Mums, vad gott allt var!
Och bra att det finns kvar till dig att njuta av idag också (man ska ju fira i dagarna tre) och med en god bok dessutom.

Anonym sa...

Håller med dig - utan vänner och böcker - och ibland semlor går det ingen nöd på oss.
I vår bokhög ligger också Tjuven som vi fick i julklapp, nu kanske det är dags för den. Har nyss läst färdigt Som vi älskade varandra av Anders Paulrud, och är snart klar med Stefan Einhorns Vägar till visdom som jag kommer att läsa om igen, liksom de andra klokböckerna som ligger tillsammans. Men Bodil Jönssons Tio år senare har hamnat underst, nu är hon framplockad!
Åh, måste bara få kommentera fotot på Milton också- så betagande, vilka ögon, vet precis din känsla - kärleken som väller fram.
Kram från Kerstin Kärran P

Veronique sa...

Just nu tävlar jag bort en ABTRONIC X2 på min blogg! Var med och tävla du med :)

Annika sa...

Jag tror att du kommer att älska Boktjuven, du också! Och så Mad men ovanpå det - nej, någon nöd går det verkligen inte på dig... :)

Evas blogg sa...

Jag pratar mig varm om Boktjuven, till alla jag träffar.

Evas värld sa...

Annika - Boktjuven var en fantastisk bok! Kunde inte släppa den.
Men idag går det nöd på mig. Jag kan inte skriva nya inlägg i min blogg, något har hänt under natten och det går bara att skriva rubriker!!! Vad ska en oteknisk människa göra i all sin nöd???

Evas värld sa...

Det komer jag också att göra Eva! Vilken magisk bok.