https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 23 mars 2010

Är jag snurrig eller ej?

Usch jag har redan börjat gruva mig för i morgon bitti. Ska på någon märklig undersökning. Jag svimmade, eller något, för en tid sedan och nu vill min läkare simulera svimning för att se vad det berodde på. Han ska lägga mig, (fastande!) på en tippbräda och se om han kan framkalla svimningar och förstå vad det i så fall beror på. Hemskt. Jag är ingen svimningsperson, jag tror nog faktiskt att jag bara halkade, eller så. Tänk på mig när jag tippas runt på en bräda i morgon bitti! Sen ska jag gå till Annica och arbeta med kokboken. På kvällen ska jag på vinprovning - om jag inte är för snurrig.

10 kommentarer:

Evas blogg sa...

Ska tänka på dig! Men det är bra att läkaren är noga med att kolla upp. Kram!

Evas värld sa...

Eva, ja det är bra att de kollar men det känns lite pirrigt!

Mattis sa...

Jag tänker på dig. Låter småläskigt, men det kanske var en stressig dag med för lite vila och mat?

Matildas fikarum sa...

Bra att de kollar, men borde de inte undersöka annat först? Järn, B12,sköldkörtel osv.

Granne med potatisodlaren sa...

Jag hoppas att du får veta varför du blir yr. Det finns ju så många olika anledningar till att man känner sig svimfärdig. Lågt blodtryck är min akilleshäl. Men det finns så mycket mer.
Resten av da'n går åt till det som du vill göra. Låter skönt att planera bok och hinna prova vin en vanlig onsdag.

Kimselius sa...

Kristaller i örat brukar göra att man ramlar omkull. Låter konstigt, men det heter faktiskt så, i alla fall när läkaren förklarar det...
Hoppas allt är bra med dig Eva.
kramisar Kim

Monika Häägg sa...

Oj, det där lät obehagligt. Tippad på fastande mage, det vet jag inte om jag skulle klara av. Jag som knappt klarar att ta vanliga prover på fastande mage. Blir frunktansvärt snurrig och illamående. Jag hoppas att det har gått bra idag, för dig!

Monica sa...

Hur gick det för dig idag? Blev lite tveksam till typen av undersökning, jag skulle nog kollat upp andra saker först och avvaktat men ville inte skrämma upp dig med farhågor:-) om du nu bestämt dig för att göra den. Är ju alltid svårt att veta vad som är rätt och fel när man bara har lite information. Hoppas det inte blev alltför obehagligt.

Jenny sa...

Hur gick det i dag Eva? Tänker på dig. Stor kram!

Evas värld sa...

Vilka gulliga bloggvänner jag har!Tack snälla för att ni bryr er! Det gick väl okej men jag är inte klokare. Ska nog kolla med en öronläkare om varför jag är lite yr. det var en extremt obehaglig undersökning, bara snäppet under magnetkameraröntgen.