https://www.instagram.com/evaswedenmark/

onsdag 24 mars 2010

Snurrigare än vad som var behagligt

Usch det var en riktigt obehaglig undersökning jag gjorde idag. Tänk er att spännas fast på en bräda i 35 minuter som sedan tippas i sextio grader, man sitter fast och har en massa sladdar och mätinstrument på sig.. Knäpptyst måste man vara och vaken. Det var väl okej, jag svimmade inte och det var det doktorn ville kolla. Men sen sprutade de nitroglycerin under min tunga så blodtrycket rasade, jag svimmade inte då heller men blev totalt snurrig, illamående och som en lite trasa. Nå det gick snabbt över när de befriade mig! Detta skedde på fastande mage, så Annica pysslade om mig. Kokade massor med kafffe och petade i mig mackor.
Det är lustigt ibland när man ska spåna när man är i ett trött konstigt tillstånd, det kan gå ganska bra. Man släpper väl alla prestationstankar och säger vad som flaxar fram i den förvirrade skallen och det var inte så dumt.
Men nu måste jag försöka få huvudet att bli normalt, eller hur det nu är i vanliga fall.

9 kommentarer:

Evas blogg sa...

Usch, det lät inte alls avundsvärt. Tyvärr så är de flesta undersökningar jobbiga och därför drar sig många (bl a jag) för att uppsöka läkare. Ändå är det så viktigt att kolla upp kroppen när något ovant och konstigt inträffar. Men nu är det över och vilken tur att du har en snäll vän som pysslat om dig!

Anonym sa...

nuffen lilla trasan, tur med bra vanner som tar hand om en!!! ellen

carina@pocolococreativo sa...

Det här låter som något för Gröna Lund och Liseberg! :-)

Evas värld sa...

Eva! jag är nog lite hypokondrsik så jag hamnar på konstiga undersökningar ibland! Och ja det är skönt att någon tar hand om en!

Nuffe Ellen, snart får du komma hem så tar jag hand om dig och du om mig. Längtar!!!!

Carina! Jag avskyr karuseller och allt som snurrar - men säkert finns det andra som inte alls skulle tycka så illa om den här undersökningen :) Magnetkameraröntgen var i alla fall värre. Men du, jordbävningar är nog ännu värre...

Jane Morén sa...

Hujedammej säger jag som är skräckslagen för allt som har med sjukhus och vita rockar att göra! Men bra att du inte verkar ha någon benägenhet för att svimma i alla fall!

Evas värld sa...

Jane, jag är nog snarare lite hypokondrisk, måste kolla konstiga krämpor!

Victor Estby sa...

Hatar också allt som snurrar. Usch, Eva! Hoppas du piggar på dig efter den pärsen!

Var dag bär guldkorn sa...

Bra att du kollade Eva, även om det lät förfärligt. Och på fastande mage! Jag hade svimmat innan jag ens kommit fram.

Evas värld sa...

Victor - ja kan du förstå karusellentusiaster, jag fattar inte!

Men Guldkorn, du som gillar allt med tivoli och karusell och ändå är en person som svimmar.... konstigt!