https://www.instagram.com/evaswedenmark/

lördag 13 mars 2010

En färgstark vernissage

Jag hann med två vernisssager idag. Linas som jag skriver om tidigare. Och dessutom Lotta Kühlhorns Rutig quadrillé kariert checkedGalleri Pascale, ett av Stockholms få designgallerier.
Det var kul att se Lottas färgstarka bilder. Hon är en rolig mångsidig designer - jag känner henne mest som den som gjort omslagen till Annicas och min bärserie - och jag älskar de omslagen.

6 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Det är svårt att inte älska bär-omslagen. Lotta Kühlhorn är en mästare på att göra bokomslag som både visar berättelsens essens och är formsäkra. En av mina favoriter är boken STÄDA som hon gjorde med en kompis. Den kan få den bäste att ta upp en dammtrasa.

Annika sa...

Samma här, det är omslag som man blir riktigt glad av, precis som böckerna!

Evas värld sa...

Eva! Städaboken är en av mina absoluta favoriter. Sedan jag läst den brukar jag leta roliga städprylar när jag reser utomlands. Den kan få vem som helst att vilja städa. Ja nästan i alla fall!
Har du läst den Annika?
Jag skulle kunna skriva en till bärbok bara för att få se omslaget stå i min hylla!

Kimselius sa...

Underbart bokomslag med bären! Handlar boken om bär?

Evas värld sa...

En serie med fyra relationsromaner, alla med bärnamn, Smultron och svek är den första - kärlek och mat kan man säga - kanske du skulle gilla? Ska vi byta böcker?

Kimselius sa...

Jättegärna! Vilka fyra av mina vill du ha, för jag antar att du tycker jag ska läsa alla fyra i serien? Gå in på http://www.kimselius.se/bocker.html så hittar du samtliga titlar. Du kan även läsa smakprov ur böckerna. Åh, vad spännande. Ser verkligen fram emot att läsa dem! Bra förslag att vi skulle byta böcker!
Kramisar Kim