https://www.instagram.com/evaswedenmark/

lördag 13 mars 2010

Salem Al Fakir eller Anna Bergendahl hoppades jag - mest Anna, min favorit vann!

En bra dag som slutade med att min favoritlåt vann.
Jag åt middag hos fina brorsan och såg deras bilder från Vietnam och fick en ny blå pyjamas från favoritsömmerkan Thi i Hoi An. "Nästa gång jag åker till Vietnam" säger brorsbarnet Erling. Jag visste att han skulle tycka om att vara där. Ellen var fjorton första gången hon åkte dit, Erling är elva... Han kommer att resa tillbaka dit, precis som vi gjorde. Vi såg på bilder och pratade och åt.
Sedan gick jag hem och såg melodifestivalen. Jag kröp ihop i en soffhörna i min nya pyjamas och ikväll kände jag mig väl till mods hemma, inte alls så ensamledsen som igår. Kanske för att jag gjort en massa saker idag? Träffat vänner. Telefonen har ringt, jag har fått fina mess.
Nu är jag så glad att min favoritlåt vann. Salem Al Fakir eller Anna Bergendahl, hoppades jag, mest Anna!

10 kommentarer:

Jenny sa...

Ja, visst var hon imponerande?! Så ung med en så mogen röst. Jag är dock lite småkär i Salem, men jag ville inte att han skulle vinna. Det skulle ha förstört hans karriär. Men för Anna är det annorlunda. Hon är ju i början på sin.

Pia sa...

Låter som Du haft en härlig dag Eva, det är sådana som behövs för att välbefinnandet ska lägga sig varmt över våra axlar.

Anna har en härlig och personlig röst och hon var verkligen värd att vinna, även om låten var lite tjatig.

Ha en fortsatt skön helg!
Kram

Evas värld sa...

Man kan nog inte låta bli att vara lite kär i Salem, Jenny! Båda var mina favoriter, men Anna mest. Hoppas du har det bra!

Evas värld sa...

Precis som du brukar säga Pia så måste man ju ta tag i livet själv, göra något när man är ledsen och inte vänta på att "drömprinsen" ska ringa! När man tar tag i sitt liv blir det för det mesta bra. Hoppas du haft en mysig kväll i din röda soffa!

Pia sa...

Tack Eva, kvällen har varit skön, men soffan är faktiskt inte röd, det ligger en röd pläd i den. :)

Evas värld sa...

Jag som var så säker på att du har en röd soffa!

Granne med potatisodlaren sa...

Hurra för bägge två. Jag säger som Jenny. Tur att Anna vann. Hennes röst är otrolig. Salem har jag haft i ipoden och trallat med och blivit glad av. Vilka låtar och vilka ögon.

Annika sa...

Det är jag som har en röd soffa! Pia däremot har rött som favoritfärg. Har sett henne i en ursnygg röd ylleklänning (eller om det var långtröja?) när vi råkade på varandra på Fasching. Tänk vad koll jag har! :D

Evas värld sa...

Jomenvisst Annika! Du har koll och jag hade absolut koll på att din soffa är röd!

Vi verkar alla falla för Salem, skulle vilja gå och lyssna på honom nån gång. Det var faktiskt en ganska rolig slutomgång igår.

Pia sa...

Ja, Annika har koll! :D
Tack för kommentar om klänningen (som är en långtröja för normallånga personer, men klänning på en 155 cm lång person som jag).