https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 7 mars 2010

Min bror - han älskar vintern lika mycket som jag hatar den

Brorsan gillar snö, inte jag. Idag är det sol i Stockholm men trottoarerna är vidrigt isiga. Jag hade inte gått ut om inte fika hos Milton lockat mig till Kransen. Annat är det med brorsan! Just nu sitter han på isen i Jämtland och pimplar. Jag tror inte ens Milton skulle kunna locka mig till något så vansinnigt underligt! Men Peter älskar det.

7 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Din bror Peter bor ju helt rätt. Det är i inlandet på stora sjöar som man ska pimpla. Här vid älven är det bottenfryst.
Eller ute på Bottenviken.
Men en fika med med Milton är nog ännu bättre.

Monica sa...

Men det är skillnad där och här. Kan inte minnas att det varit så trist någonsin här i Stockholm som i år, mulet och all denna snö och kyla om och om igen, och så att det inte fungerar att gå vinterpromenader, det är ju annars underbart, massor med vackra stråk i stan men nu måste man kolla fötterna hela hela tiden och alla hinder högt och lågt, istappar, smuts m m så nöjet är borta. Ute i landet är det mycket vackrare. Får väl hoppas på våren här....så småningom. Och som du säger, undviker att gå ut, det har aldrig hänt mig förr.

Evas värld sa...

Hej Eva! Min bror tycker absolut att han bor i den bästa av städer! En förnöjsam man.

Monica, jag känner som du - och det är så begränsande att tänka att man inte ens vill ta en promenad, men det är bara inte njutbart att halka omkring. Nu ska väl våren ändå komma! Jag är så beredd!

Annika sa...

Jag säger som Monica - det är skillnad på landet och storstan. Det är det fula och bökiga i Stockholm som jag avskyr. Vintrarna i Hälsingland var längre, snöigare och kallare men ack så vackra!

Evas värld sa...

Javisst Annika, min barndoms vita vintrar i Sundsvall var inte alls så halkiga och isiga och moddiga!

Jane Morén sa...

Ser underbart ut där han sitter din bror i solskenet på den vita härliga isvidden!

Evas värld sa...

Jane, om jag bodde i Östersund skulle jag nog sitta med min trevlga brorsa på isen!