https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 16 mars 2010

Vi fortsätter att leva vår dröm

Idéerna har studsat mellan oss idag på Emma-mötet. Det var riktigt kul. Jag saknar inte tidningen vi arbetade på tillsammans men oj vad jag saknar vårt dagliga samarbete. Jag vill ha ett gemensamt arbetsrum. Annica och Maria kanske inte inser det än - men det kommer vi att ha igen en dag. Vi satt i ett stort redaktionsrum. Mitt och Marias bord var översållat med papper, Annica hade inga pappershögar men väl ett oändligt antal Cola lightburkar. Vi bollade idéer mellan skrivborden, vi fikade i våra slitna skinnsoffor från IKEA - dom slängde nog den nye redaktören ut med allt annat vi stått för när vi strävade efter att göra en folklig folkbildande kulturtidskrift. Vi lyckades bra, vann bland annat pris för bästa medlemstidning ett år, det s k Publishingpriset. Framför allt hade vi så kul. Det är inte mycket man döljer för varandra när man sitter vid varsitt skrivbord i samma rum. Vi var med i varandras privata ups and downs. Man kunde gråta en hel dag över något sorgligt eller andra dagar skratta ihop.
Det var i den atmosfären vi också insåg att vi tillsammans kunde förverkliga drömmen om att skriva böcker. Om vi började tillsammans? Tänkte vi. Gjorde vi. Drömmen blev en sanndröm, kan vi konstatera många år efteråt. Och vi fortsätter att leva vår dröm.

10 kommentarer:

Victor Estby sa...

Så fint! Blir glad av att läsa. Heja!

Annika sa...

Vad härligt det låter Eva. Klart ni kommer att sitta och jobba ihop igen, snart.

Kimselius sa...

Underbart! Det gäller att gripa tag i drömmen och inte ge upp, då når man sina drömmars mål!
kramisar Kim

Evas blogg sa...

Låter härligt! Jag blir glad av att läsa detta. Livsglädje i vardagen.

Jane Morén sa...

Wow! Vilken dröm! Det drömmer jag också om!

Evas värld sa...

Jag älskar tanken på att drömmar går att förverkliga, dessutom älskar jag tanken på att man tillsammans kan göra något, hjälpa varandra på vägen, dela samma dröm och sträva tillsammans. Ensam är mindre stark.
Det bästa är att drömmarna aldrig tar slut. Det kommer alltid nya.

KaosJenny sa...

Vad härligt Eva! Klart det går att leva sina drömmar... Kram

Granne med potatisodlaren sa...

Drömmar...jag lyckades hitta en väg igår att leva en dröm. Det är härligt när det går att lösa. Att får drömma tillsammans med goda vänner och göra saker tillsammans det är en gåva. Den är alla värd. Lycka till med ert nya projekt. Mer Sundsvall önskar jag.

Maria Björkman sa...

Jag minns era skrivbord! :o)

Evas värld sa...

Vad spännande, Eva Granne!Mer Sundsvall vill jag också.

Maria: :-)