https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 16 mars 2010

Solen skiner över mitt sinne när vi har Emma-möte

Idag skiner solen in över arbetsbordet, de gamla granbarren och smulor som inte syns i mörker. Men vad gör det? Jag är glad. Idag ska vi Emmor träffas och prata om en fantasi som spirar och gror i våra tre hjärnor. Vi har ett så bra förhållande arbetsmässigt, Emmorna. Vi har våra egna roliga skrivliv där vi hittar på och utvecklar tankar vi har själva, sen har vi ett samboliv där vi gör något gemensamt, där vi träffas, spånar, skriver, planerar. Det är en underbar kombination. Och jag kan ärligt säga att Emmorna är de bästa av vänner som alltid finns där när jag är ledsen och gläds med mig när jag är glad, och jag försöker vara på samma sätt i mina relationer med dem.
Så som parförhållanden borde vara men aldrig är, tänker jag! Man har sina egna liv med stimulerande aktiviteter, men man har också ett liv tillsammans på heltid eller deltid. Ett liv som inte förgiftas av svartsjuka, avundsjuka, missunsamt sneglande på varandras eventuella framgångar och egna liv. Så ville jag att det vore. Då skulle jag nog våga igen.

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Åh vad spännande! Jag hoppas såklart att vi snart kommer att få träffa Amanda Rönn igen =)

//Kerstin

Victor Estby sa...

Roligt, Eva! Hälsa de andra Emmorna! Spännande att se vad ni kommer fram till så småningom. Påminner mig om att jag måste ta tag i farsans och min bok igen.

Annika sa...

Så härligt Eva att skrivlusten finns där och att ni har varandra som stöd och inspiration. Jag blir faktiskt lite avundsjuk!

Evas värld sa...

Kerstin! Om det inte blir Amanda så kanske det blir en av hennes andliga systrar!

Victor! Du vet ju precis vad jag talar om, det roliga samarbetet.

Annika! Förstår dig :) Jag blir glad när jag tänker på mina Emmor. Det känns som en gåva.