https://www.instagram.com/evaswedenmark/

onsdag 14 april 2010

Bonnie and Clyde

Och här kommer bilden jag skrev om i förra inlägget. mannekänguppvisning på PUB med Bonnie and Clyde-tema som vi var med på M. och jag!

10 kommentarer:

Var dag bär guldkorn sa...

Wow, vilken bild! Och vad härligt att ni träffas igen!
Livet handlar ju inte bara om att fortsätta träffa de man hållit och vill hålla kontakten med genom åren samt knyta nya kontakter utan att återknyta med dem som av olika anledningar råkat ha försvunnit genom åren (ofta av helt ofrivilliga slumper då tiden går fort och man inte riktigt hinner med allt och alla).
Tänk på flyttfåglarna som kommer nu, tillbaka igen, efter så lång tid och långt bortifrån, vilken oerhörd glädje återseenden kan ge!

Anders Emretsson sa...

Oh la la ...

Vilken pingla – redan då!

Evas blogg sa...

Wow, så snygga!!

Evas värld sa...

Guldkorn! Det är underbart med nätet som hjälper os återfinna vänner! M läste min blogg och hörde av sig! Så kul.

Anders
Tack :)

Eva
Kul bild!

elin sa...

underbar bild!

Evas värld sa...

Ja den är väl fin, Elin!

Jenny sa...

Snygging!! Du bär ju en riktig "Mad men-dräkt"!

Evas värld sa...

Ha Jenny! Kanske därför jag känner mig hemma i Mad Men! men jag föll aldrig för killar med den stilen (på den tiden heller)

Jenny sa...

Ja, den sortens killar är lite svåra att ta på allvar på något sätt. Även om jag själv levde ihop med en i sju år... Men han var fin i morgonrock också!

Ps. Han bar dock aldrig hatt, och tur var väl det. ;)

Evas värld sa...

Gulligt! Jag blev faktiskt bedårad en gång av en riktig kostymman som på ett hänförande gulligt sätt drog av sig slipsen och knölade ner den i fickan! Just då klickade det till i mitt hjärta.