https://www.instagram.com/evaswedenmark/

onsdag 14 april 2010

Svetten rann, jag såg galen ut, men jag sprang,

I min iPod dök Dance Department upp just som jag hoppade upp på löpbandet. : Take no shit - visste inte vad det var men fastnade i musiken medan jag började springa. Wow - vad jag sprang. Musiken bultade i mig, fick mig att orka dubbelt så mycket (vilket inte är mycket tyvärr, inte än). Dance department jagade mig och jag njöt av det. Svetten rannn, jag såg galen ut, men jag sprang.
Insåg medan jag sprang att det var min Lover Boy som spelade in musiken åt mig för två år sedan för att ha just på gymmet, den har inte passat förrän nu. Take no shit... mumlade jag för mig själv men det var inte till någon annan jag sa det, det var till mig själv. Din lata ... mumlade jag och sprang. Jag såg bilder av lilla smala jag för länge sen igår, den tunna kroppen, då sprang jag aldrig och åt vad som helst men gick inte upp ett gram.
Jag ska bli stark, snabb, rörlig igen.Take no shit, go Eva go....

11 kommentarer:

Kimselius sa...

Musiken får en ibland att lyfta berg! Älskar att springa till musik, för då känns benen inte lika tunga och jag hör inte hur mödosamt jag andas. Med musik flyter jag ovanför marken och löpningen går som en dans! Körde jättehårt träningspass i morse följt av två rejäla promenader (med olika hundar) och när jag därefter suttit still och skrivit ett par timmar var det med möda och stön jag reste mig upp. Träningsvärk! Åh, så skönt!
Kramisar Kim

Granne med potatisodlaren sa...

Kämpegott. Vilken energi, vilken kraft. Lycka till.

Maria Björkman sa...

Bra där Eva, jag håller på dig!!

Johanna Wistrand sa...

Imorgon ska jag ut och löpträna inför vårruset, förresten!

Johanna Wistrand sa...

Heja Eva!
Du ska bi stark snabb och rörlig! Jag med! Huka er för amazonerna!

Evas värld sa...

Kim! Tänk vad musiken betyder. Men du måste ju få massor med motion med alla dina hundpromenader. :)

Johanna du är ju otrolig med dina löprundor. Och Vårruset. Du har rätt, det här är enda vägen att bli stark och snabb!

Maria, hur går det för dig med joggandet nu? Jag kämpar bara på löpbandet - det dröjer tills jag får kraft för riktiga joggingturer ute, men det här är en början.

Eva: Kämpegott är ordet!

Kimselius sa...

Jo, det stämmer Eva, hundarna ger mig mycket motion. Men eftersom jag alltid har promenerat med hundar kräver min kropp nu ännu mer motion. Kramisar Kim

Jenny sa...

"You go girl", som de säger over there! En annan bra löpar-trigger-låt är Rhiannas "Please don't stop the music". Den finns i min iPod när jag springer. Funkar alltid som morot när man är som tröttast.

Evas värld sa...

Jag måste ladda upp låtar med mer energi, tack för tips Jenny! Jag är glad för det var rena endorfinkicken jag fick häromdagen!

Kim! Jag anar att du måste ha en enorm kondition för att jobba så otroligt intensivt som du gör!

Kimselius sa...

Vet inte om jag har enorm kondition, men en stark vilja har jag, kanske är det till stor hjälp i allt jag gör.

Evas värld sa...

Kim! Viljan är det viktigaste, jag vill också så mycket ibland att jag försätter berg!