https://www.instagram.com/evaswedenmark/

onsdag 21 april 2010

En riktig bokhandel med böcker och leksaker

Idag gick vi omkring i Malung, vi såg ganska många tomma affärslokaler - men vad hittade vi som var synnerligen öppet? Jo en jättefin bokhandel med ett alldeles fantastiskt sortiment. Bokhandel sedan 1922! Hylla efter hylla med böcker och inte enligt en tråkig Akademibokhandelprincip med framsidan utåt och få titlar, nej här stod de ordentligt intravade rygg efter rygg i rejäla hyllor som det ska vara i en rejäl bokhandel med MÅNGA böcker. Man blev glad! Annica och jag blev ännu gladare över att hitta våra egna böcker också i hyllorna. jag hittade sex av mina egna titlar, vi hittade Annica böcker, Annicas och mina böcker och Emma Vall...
Kul!
Sedan fikade vi på systrarna Hedströms fantastiska Café - jag syndade med en slags gräddbulle med hjortronssylt, den smakade barndom!

5 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Det är där kulturen dröjer sig kvar. Det är där de riktiga entusiasterna bor. Visst är det roligt.

Evas värld sa...

Vi blev ju så glada när vi steg in i en riktig bokhandel!

Maria Björkman sa...

Jag älskar också bokhandlar (konstigt ord, -handlar...). I Hemse som är vår närmaste tätort har vi en liten bokhandel. Inte så stort boksortiment och det delar utrymme med både leksaker och... ammunition! Den heter Hemse Krut & Papper.

Sofie B-C sa...

Vad roligt att hitta era fina böcker på hyllorna! Leve den typen av bokhandel som fortfarande säljer böcker! Det är också jätteroligt att ta del av er spännande kurs, vilket kul initiativ. Inebär det att Paris lagts på hyllan?

Evas värld sa...

Maria! Kul med böcker och krut!

Hej Sofie! Nu bär det hemåt igen och på lördag hoppas jag det blir Paris om inte molnet återvänder. Kursen gav mig verkligen många nya tankar så jag är glad över det.