https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 13 april 2010

Hur blir din dag?

Idag ska jag klippa håret (lugn, två centimeter ungefär, djärvare än så har jag inte varit de senaste 40 åren).
Sedan ska jag träffa en vän från förr och jag ser så fram emot det. En gång i tiden läste vi franska ihop, bodde på studentrum och var så unga och fattiga och förhoppningsfulla. Vi har inte setts på väldigt länge. Nu blir det dags! Jag älskar att internet ger oss sådana möjligheter att hitta varandra och gör det så lätt att få kontakt.
Så idag är en bra dag!
Hur är din dag?

17 kommentarer:

Jane Morén sa...

Vad roligt Eva, att du återupptar en vänskap, hoppas ni får jättetrevligt!

Min dag: Jag jobbar. På eftermiddagen går jag och hämtar böcker på förlaget.(De behöver jag i samband med en läsning jag gör på Äldreriksdagen på Älvsjömässan på torsdag morgon). Senare i kväll läser jag ur Kaneltimmen på Tellus i Midsommarkransen.

Cecilia N sa...

Jag är, tro't den som vill, på väg til skomakaren med en jacka som har problem med blixtlåset. Kan jag inte få hjälp där får jag fortsätta till sömmerskan. Så ska jag posta räkningarna och lämna in deklarationen. Som bonus får jag sol på näsan och luft i lungorna. (Det blåser!)

Cecilia N sa...

Å så gick jag in till frisörskan jag med och beställde tid till torsdag. Jag är ungefär lika djärv som du fast det handlar om 2 dm.

Deklarationen kunde jag inte lämna för nu har de inte kontor i RESIDENSSTADEN! Man måste posta den. Tur att de inte dragit in brevlådorna än iaf ...

Kimselius sa...

Hoppas du har haft en fin dag. Internet knyter ihop och ger oss möjligheter att upptäcka både gamla och nya vänner. Nästa vecka tänkte jag klippa mig kort, få se om jag är lika modig hos frissan som idag... Hur korthårig blev du? Kramisar Kim

Granne med potatisodlaren sa...

Solen skiner, och Elsa har gjort en härlig lunchsallad. Jag har hunnit med jobbet i tid och nu ska jag dricka five o'clock tea. Tisdagsbra.

Victor Estby sa...

Låter som en fin dag! Så här har min varit:
http://victorestby.blogspot.com/2010/04/bla-bla-vardag-utanfor-skrivarlyan.html

Monika Häägg sa...

Jag har också klippt mig idag! Inte 2 cm utan 10! Min frisör tyckte att jag borde gå lite oftare. Jag lovade att tänka på saken...

Evas värld sa...

Stora klipparedagen, Monika! Det blev inte mycket jag klippte, bara lite lugg ocgh slitna toppar, känns inte som jag utan mitt långa hår!

Kim och Cecilia, det är nog våren tror ni inte det som lockar till klippning, även om era klipplaner låter djärvare än mina.

Tisdagsbra låter fint, Eva. Så har jag också känt. En lång fin dag med många planer.

Jane vad du är flitig, vad kul det är med dina uppläsningar av dina fina dikter. Jag har tänkt mycket på den jag läste igår, den satte sig i mitt sinne.

Victor! En fin dag.

Jenny sa...

Härligt att återse en gammal vän Eva. Hoppas ni hade trevligt!
Min dag i korta drag: Försov mig - som vanligt! Snabbsminkning och tedrickning i badrummet. Stress till buss. Seminarium på fm, em reportageuppdrag. På väg tillbaks till jobbet pausvila på parkbänk i solen. Må-bra-känsla! Senare middag hos bästa vännen - fläskpannkaka med lingonsylt. Nu hemma. Datorns surrande ljud.
Inte en så dum dag! :)

Evas värld sa...

Jenny det låter som en underbar dag - brukar du dricka morgonte i badrummet, det låter kanske inte så gemytligt eller var det bara för försovningen?
Jag vet inte om jag är hungrig - men fläskpannkaka lät plötsligt så gott!

Jenny sa...

Tekoppen brukar stå på handfatet i badrummet medan jag sminkar mig. Så ser nästan alla mina vardagsmorgnar ut. Men helgen... ja, det är en helt annan sak. Då är frukosten vid köksbordet, eller i sängen, helig!

Evas värld sa...

Härligt med små frukostrapporter! Det gör mig glad på något sätt.

Pia sa...

Hoppas Du haft en härlig dag Eva!

Jag har haft en haft en fin dag, träffade min presumtiva nya förälskelse idag. Vi brukar åka samma buss till jobbet och har träffats några ggr de senaste veckorna. Nu bestämmer vi alltid vilken buss vi ska åka med så att vi kommer på samma! :)

Och så har sonen bytt däck på min bil, som jag är så glad över!

Evas värld sa...

Pia! Vad spännande. Jag blir upprymd av att tänka på att man kan hitta en förälskelse på bussen... Vad glad jag är att du drabbats av litet härlig vårpirrighet!

Pia sa...

Ja, tänk Eva! Det bevisar bara att man kan träffas var som helst bara man är öppen, glad och pratsam. :)

Och det är härligt med lite vårpirr!

Cecilia N sa...

Har man hår ner till midjan och inte klippt det på 26 månader så tycker jag inte det är djärvt att klippa bort en bit så man blir av med prickarna.

Jag är inte riktigt lika plus som du, men har inte för avsikt att ändra frisyr av den anledningen. Jag sades ändra frisyr då för två år sen, Men det var mer "föryngringsyta" enligt mig. Det var så slitet att det enda radikala var att klippa av det i höjd med axlarna.

Nu är jag nöjd igen. Sånär som på prickarna då ...

Evas värld sa...

Cecilia - jag har alltid drömt om hår ända ner till midjan! Mitt ville aldrig växa så långt topparna blev för slitna.