https://www.instagram.com/evaswedenmark/

torsdag 15 april 2010

På rymmen från köksbord och miniräknare

Jag är på rymmen från köksbordet, alla kvitton och verifikat, miniräknaren och mina obegripliga uträkningar. Dagdrömde att det är sommar snart... det är det ju! Då får jag äntligen använda mina prickiga klänningar som Thi i Hoi An sydde åt mig. Jag älskar prickiga klänningar, vet inte varför men de gör mig glad. Jag var tvungen att göra ett avbrott och hänga upp dem på galgar. Sommar kom!
Okej. Sluttramsat för en stund. (Men visst är de fina! Visst blir man glad?)

12 kommentarer:

Kimselius sa...

Har också några prickiga klänningar som gör mig glad! Här är vår, en underbar dag som gör att längtan efter sommaren växer sig än starkare. Kramisar Kim

Anneli sa...

Det är inte trams, det är sommardrömmar :)
Kram!

Evas värld sa...

Anneli, visst är det härligt att sommardrömma. Dessutom koketterar jag lite, jag tycker verkligen att jag får bejaka mitt tramsiga, glada, klädälskande, vackrasakerälskande knäppa jag - också. Det är härligt att kunna bejaka alla sina sidor.Kram!

Kim du är helt säkert jättefin i dina prickiga kläder - prickar kanske signalerar sommar, kanske är det därför det är så underbart?

Anonym sa...

Otroligt snygga Eva! Jag är också svag för prickigt. Kram Sara

carina@pocolococreativo sa...

Sätt på dig en prickig klänning och gör revisorn glad med sorterade kvitton!

När du skriver om prickar kommer jag att tänka på en butik som fanns i Stockholm - Randiga Rutan - eller boutique var det väl? Jag minns inte, kommer bara ihåg namnet...

Evas värld sa...

Vad bra Sara, det ligger i generna!!

Carina, jag minns också Randiga Rutan, visst låg den nära PUB? Roligt namn. Dessutom gillar jag inte bara prickigt utan randigt också!

carina@pocolococreativo sa...

På Gamla Brogatan, eller hur? Nästan mittemot Puss o Kram, där man låg på golvet i provrummen och köpte så kallade tajta jeans!

Evas värld sa...

Precis! Jag hade just en minnesorgie med en Sundsvallsforskare om alla gamla affärer i min lilla stad när jag växte upp!

Victor Estby sa...

Du gör rätt som rymmer tråkigheterna, Eva. Det är ju trots allt rymningarna som gör att du får mat på bordet. Rymningarna, dagdrömmarna, bort och in i något annat än verifikationer och kvitton. Och visserligen det som gör att du får mer kvitton. Men det behöver du ju inte tänka på medan du rymmer och drömmer.

Evas värld sa...

Utan rymningar och drömmar vore allt bra färglöst Victor - så jag fortsätter drömma även om det gör att kvittohanteringen tar längre tid!

Evas blogg sa...

Vilka fina klänningar! Jag älskar också prickigt men äger inget sådant plagg. Konstigt.

Evas värld sa...

Eva, en glad prickig klänning får bli ditt vårinköp då! Jag slog ju helt glatt till på tre prickiga för jag kunde inte bestämma vilken färg jag helst ville ha.