https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 28 maj 2010

Jag är på rymmen

Jag är på rymmen. Vi åkte iväg från Stockholm i morse, vännen K och jag. Nu är jag i södra Dalarna och har det underbart. Vi promenerar och planerar. K är en vän fylld av infall och goda ideer, våra tankar studsar emot varandra och vi trivs i varandras sällskap. Jag tror vi ger varandra energi.
Solen skiner från en blå himmel i Horndal, inte ska jag sitta vid datorn! Vill bara skicka soliga hälsningar och säga att det är bra vackert. Det hoppas jag det är där du är också? Och att du möter helgen med frid och soligt sinne, det gör jag just denna helg.

7 kommentarer:

Evas blogg sa...

Låter underbart. Här är kallt och regnigt. Ha en fortsatt fin helg!

Granne med potatisodlaren sa...

Det är så fint i Horndal. Där har jag börjat många somrar när barnen var små. Ta en sväng till Elsa Anderssons konditori i Norberg och gå runt i den lilla fina medeltidsstaden. Eller åk till den häftiga konstutställningen i Avesta. Ja, om Horndal inte räcker till.

Evas värld sa...

Tack Eva, hoppas solen skiner över Jämtland idag!

Eva Granne, tänk att du varit i Horndal. Här är så fint. Vi tänker hemsöka traktens loppisar idag!

Evas värld sa...

Eva Granne - Avesta Art var fantastiskt!

Granne med potatisodlaren sa...

Vad bra! Det är så häftigt med den råa miljön och alla konstverk

Var dag bär guldkorn sa...

Åh, Avesta Art har jag länge varit nyfiken på. Men i gengäld har jag haft en underbar eftermiddag här i Stockholm genom att vandra runt och titta på Konstfacks vårutställning där alla avgångselever gjort roliga, inspirerande, vackra, tokiga ... skapelser, inte minst mitt brorsbarn förstås!
Sen blev det promenad i grönskan hem; jag lyckades precis pricka in solen mellan två häftiga regnskurar och nu lyser den på mig en kort stund på kvällen på balkongen.
Inte som Horndal förstås. Men jag har en bukett liljekonvalj vid min sida som doftar gott.
Ha det fortsatt mysigt i Horndal och hälsa K!

Evas värld sa...

Eva Granne - jag var otroligt imponerad av Avesta Art, vilka fantastiska magiska lokaler och vilka utställningar - Guldkorn, dit måste du bara åka, det går snabbt och du skulle älska det!