https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 21 maj 2010

Jag, Vanessa Paradis och tandgluggen

 Intervju med modebloggaren Elin Kling:
Den snyggaste accessoaren just nu?
– Glugg mellan tänderna!
Jag såg Amy Diamond i teve och hennes glugg mellan framtänderna. Thore Skogman hade en känd glugg. Vackraste gluggkvinnan är Vanessa Paradis, fransk sångeska, känd från många filmer och gift med Johnny Depp.
Ja, ni fattar, jag har också en glugg mellan framtänderna. Den har jag aldrig haft problem med. Jag gillar min glugg. Mamma hade en också men hon tog bort sin. Jag hade tandställning ett tag för att minska gluggen. Men en glugg finns kvar. Fint tycker jag!
Ser när jag googlar att en del gluggar bekymrar sig och grubblar på vad de ska göra åt gluggen. Bara le, tycker jag! 

8 kommentarer:

Cecilia N sa...

Jag såg också Så ska det låta och gluggen kommenterades här hemma. "Att hon hade glugg som söt tolvåring är väl en sak, men nu!" kommenterade dottern, några år äldre än AD.

Men jag minns mina gropar på framtänderna som en klåfingrig tandläkarstudent fyllde i innan jag riktigt hade hunnit sätta mig in i vad det skulle göra. Jag gillade ju dem jue. (Antagligen "ärr" efter en tandintryckning när jag nyss lärt mig gå.)

Men det som impade mer på mig än gluggen som hon antagligen inkluderar i sin personighet, är att hon är så haj på att sjunga gamla låtar à la Vera Lynn. Det är ju sånt hon ska sjunga, inte nåt hoppigt för tioåriga fans.

Maria-Thérèse afiori.com sa...

Min syster har en och hennes kille har en! Kanske blir smågluggar någon gång i framtiden :D
Jag, däremot, har tätt sittande sockerbitar. Både och funkar. Men glugg är ju lite tuffare ;)

Monica sa...

På tal om Amy så tycker jag hon är helt underbar med sin glugg och smilgropar, det riktigt lyser om henne. Och proffsig! Jag blev alldeles glad av att bara se och lyssna. Och roligt du har din glugg kvar, allt sånt är lite personligt i mitt tycke.

carina@pocolococreativo sa...

...och Agnetha i ABBA hade ju en glugg!
Le! En glugg är vackert.

Evas värld sa...

Glugg är fint. Tanken har aldrig slagit mig att det skulle vara "fel" - det är ju jag och jag har en glugg! Min mamma som tog bort sin glugg var bekymrad över att jag skulle få komplex, sådana bekymmer är ju redan i sig en grogrund för komplexen - men jag ler obekymrat!

Jenny sa...

Hej lilla fina gluggen, hälsar den glada lilla snedtanden! ;)

Elin sa...

Du liknar Vanessa paradis:)

Evas värld sa...

Din snedtand är så charmig Jenny!

Elin - men var är då min Johnny Depp :)