https://www.instagram.com/evaswedenmark/

onsdag 30 juni 2010

Äsch vem har tid och lust att vara handfallen!

Äsch, handfallenheten varade bara en kort stund. Ingen idé att deppa ihop för en sån världslig sak som en död spis. I stället åkte vi till Gustavsberg, jag, Cilla och Katta. Katta skulle också ha spis. På tio minuter hade vi köpt varsin spis, varsin vattenkokare och varsin mixer för smoothies.... rasande tempo. Katta är den minst shoppingbenägna person jag vet men nu kastade vi loss med ett glatt skratt. Sedan  baxade vi in spisarna i bilen, körde till bryggan och lastade dem på Silverö. Tur att Katta och Cilla är så starka och att de tagit med en pirra. Så nu står spisen och väntar på snälle Micke som ska komma på lördag och installera den. Idag grillade vi majskolv, goda korvar och fläskkotletter på verandan och nu vet vi att vi snart har en spis, en sprillans ny.
Jag mumlade först något om att vi ju kunde sätta upp en lapp på bryggan om begagnad spis. Det bara slank ur min son: Nej, inte en till gammal pryl.
Jag förstår honom, vi hade alltid begagnade vitvaror när han växte upp, gamla spisar och tvättmaskiner och konstiga gröna kylskåp som vi fått billigt.
Han ångrade sig så fort han sagt det men det var rätt. Nu vill vi ha en ny fräsch spis att laga sommarmaten på.

1 kommentar:

Granne med potatisodlaren sa...

Handfallen är inte ett ord som jag kopplar ihop med dig. Eftertänksam kanske men inte handfallen. Snabbt lyckades du fixa både elektriker och spis. Kallas handlingskraftig...