https://www.instagram.com/evaswedenmark/

torsdag 24 juni 2010

En sommardag på ön med poolhäng och sjuårskalas

Kanske borde sova men vill inte riktigt att en fin dag ska ta slut. Efter lunch på nystekt strömming ringde grannen som har öns enda pool och frågade om vi ville ta ett dopp - 22 grader varmt i poolen. Vi störtade dit så klart, hängde vid poolkanten, drack rosé, badade och doppade Miltons små fötter i poolen.

Sedan var vi på sjuårskalas hos Edvin, min kompis på andra sidan ön. Han läser som en galning Harry Potter så vi hade köpt alla filmerna. Kanske lite läskigt för en sjuåring, säger någon vän av ordning?
Men han får se den med sina föräldrar så de får avgöra.
Klockan är snart midnatt.
En sommardag på ön.

9 kommentarer:

carina@pocolococreativo sa...

Eva, alldeles underbart!

Granne med potatisodlaren sa...

Vilken sommardröm. Och vilket fint födelsedagsbarn. Jag tror att Harry Potter är så där hemskt lagom hemsk.

Enn Kokk sa...

Vårt barnbarn Viggo, som just har gått ur ettan, läser själv Harry Potter-böckerna. Men dess förinnan fick han en del av dem höglästa för sig, och han har mycket tidigare sett alla filmerna. Både han och hans betydligt yngre syster är jätteförtjusta i lite läskiga stories både i böcker och på film. Av detta har ingen av dem blivit disharmonisk.

Jenny sa...

Att i solen hänga vid en pool med 22 gradigt vatten, ett glas rosé i handen och doppa Miltons små fötter i vattnet - sämre kan man ha det Eva! Det är inte annat än att man blir lite avis. :)

KaosJenny sa...

Och ha en trevlig midsommar, Kram

KaosJenny sa...

Härligt... Klart det blir bra med Harry Potter. Jag har själv en sjuåring som börjat stappla sig in i Harry världen. Vi läser och så hör han ljudböcker och sen får han se filmerna.

Evas värld sa...

Carina, längtar du hem just till midsommar? Kram

Hemskt lagom hemskt, det är fint Eva!

Enn, kul att höra om Viggo!

Jenny, tur att du har ett så fint hus att njuta i! När har du semester så du kan komma över och hälsa på? Glad midsommar :)

Kul Kaos-Jenny med en läsglad liten sjuåring. Glad midsommar till dig också1

Jenny sa...

Ja, som jag njuter av huset i denna ljuva sommartid!
Jag jobbar två veckor till efter midsommar. Sedan åker jag till Gotland och hälsar på vänner några dagar. Sedan har jag inget specifikt inplanerat. En tur till mamma på Ljusterö och kanske en tur till din ö? :)

Kim M. Kimselius sa...

Håller med dig, ibland vill man bara inte att en fin dag ska ta slut. Önskar dig många fler sådana dagar. Kram Kim