https://www.instagram.com/evaswedenmark/

torsdag 10 juni 2010

Ett moln av kärlek

Jag känner mig stillsam och lugn. En lite ovan känsla. Jag är i harmoni men ändå väntar jag på något. På någon? Jag vet inte. Jag försöker att inte grubbla för mycket på det. Jag gör ett ärligt försök att vara i denna grönska, i denna syrendoft. Det finns en känsla av tillförsikt. Men det finns alltid också en känsla av saknad även mitt i detta moln av kärlek där jag nu befinner mig och där Milton är mitt centrum.

4 kommentarer:

Jenny sa...

"Ett moln av kärlek" - så fint Eva! Jag känner igen det där svåra med att "bara vara" i något. Det kräver ett stort inre tålamod. Särskilt om man som jag alltid är på väg i tanken, kanske du också?

Evas värld sa...

Jag har blivit bättre på att bara vara, Jenny. Har du läst Jon Kabat Zinn Wherever you there you are - den boken är en bra ledsagare för mig.

Jenny sa...

Nej, den har jag inte läst! Gissar att det kanske är en passande bok för mig?
Jag brukar tänka "gör det du gör" för att försöka vara i nuet och inte på flera platser samtidigt, varken kroppsligen eller i tanken. Men det är inte så lätt..

Evas värld sa...

Jenny, en väldigt passande bok för dig. Mig har den hjälpt mycket att verkligen vara där jag är. Han skriver suveränt om medveten närvaro!