https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 12 september 2010

Nu finns Kärlek och käk på Designtorget

Lotta Kühlhorns fina omslag till Kärlek och käk finns nu också som hyllpapper! Man kan köpa papperet, Lottas fina muggar OCH Kärlek och käk nu på Designtorget, det är vi glada för! Lite stolta också måste jag erkänna. Jag tog bilden med min mobil så det är väl inte världens bästa kvalitet, men gå dit och titta :) det ser fint ut!

13 kommentarer:

Evas blogg sa...

Men så roligt! Vad snyggt det ser ut. Till veckan ska jag börja jobba på din bokidé. Och jag ska börja med att måla hallon och skriva lite om vad de kan användas till. Nu önskar jag dig en fin resa. När återvänder ni? Ser fram emot en ev reseberättelse!

Kim M. Kimselius sa...

Jätteroligt! Så fin den blev och passande till Bärböckerna. Blev mycket sugen på att laga alla recepten i böckerna. Varifrån har du fått recepten? Från en italienare? Lycka till med försäljningen av kokboken! Kram Kim

Evas värld sa...

Eva, du kommer att skriva en riktigt bra bok! Kul. Det blir härligt med både dina bilder och text.
Är lite resepirrig just nu!

Kim, tack för fina ord! Det är sådan mat som vi och våra familjer och kompisar brukar laga, och ja: det finns en italienare i familjen :)

Maria Björkman sa...

Jag förstår att du är stolt Eva, det är nästan så till och med jag är när jag ser det här bara för att jag känner dom som har skrivit boken!

Jenny sa...

Åh vad fint Eva! Klart du ska vara stolt. Er kokbok är fantastiskt fin (skrev om den på min blogg igår). Och Designtorget, som är en lite finurlig affär, är ju den perfekta platsen för den.

Monica sa...

Vad fint det ser ut alltihop. Hyllpappren påminner lite om 50-tal, tror många gillar detta. Ska titta på allt nästa gång jag är där. Designtorget finns ju på Arlanda också så det blir nästa besök kanske:-).

Monika Häägg sa...

Åååå, så fint. Blir glad när jag ser det!

smultronliv sa...

Det ser så fint ut!!! Läser för fullt era fyra bärböcker. Tack för dem! Tack för skön verklighetsflykt och att få glänta på dörren till en annan värld!

Annika sa...

Men vad häftigt! Så stolta ni måste känner er.

carina@pocolococreativo sa...

Läckert! Grattis!

Evas värld sa...

Tack ni fina! Vad glad jag blir över att ni blir glada med mig och förstår hur stolta vi blir när boken ligger där. Det är så kul för Sara och Förlag 404 också, det är hennes fina förlags första bok och hon är en sådan härligt entusiastisk person.

Granne med potatisodlaren sa...

Félicitations! Precis rätt plats för din fina kokbok. Jag använder den ofta. Varje gång jag tar fram den blir jag så glad. Den är både vacker och användbar.

Evas värld sa...

Tack snälla Eva för fina ord!