https://www.instagram.com/evaswedenmark/

måndag 13 september 2010

Nu har jag badat i den blå lagunen

Jag ska alldeles strax krypa ner i sängen på mitt fina lilla hotell i Reykjavik. Vi landade på eftermiddagen och åkte med bagage och allt till Blå Lagunen, den stora varma badkällan. Jag har varit där tidigare, då var allt mycket mindre och enklare. Men det var underbart då som nu - luften var lite kylig och klar men vattnet varmt, nästan hett. Överallt fanns små kärl med vit lavalera som man smorde in sig i ansiktet med för att bli fräsch och vacker. Det var en rolig syn med alla dessa vitmålade människor som gick omkring i det varma vattnet. Mitt i sjön finns en bar så många hade ölglas i händerna /inte Maria och jag/.
Så nu är vi på Island, vi ska fundera ihop på saker vi kanske vill göra. Låter inte det alldeles underbart!

8 kommentarer:

carina@pocolococreativo sa...

Underbart Eva! Njut nu du och Maria! Ta vara på tiden!

Jane Morén sa...

Låter helt underbart. Island vill jag åka till, bada i laguner och rida islandshästar.

Evas värld sa...

Carina, jag njuter och är så glad att Maria och jag bestämde oss för att åka och ha tid att prata.

Jane, jag tror du skulle älska att vara på Island! Naturen är makalös och skiftningarna mellan olika unika naturupplevelser är magiska.

Maria Björkman sa...

Så alldeles väldigt - konstigt. I går fick jag ett glatt MMS från min mor och hennes man som är på Island, från ett ställe där de badade varmt medan det var kallt i luften. Bilden visade henne med ett stort härligt ölglas i handen, och i bakgrunden såg man massor av andra människor. Tänk om ni var två av dem!!

Evas blogg sa...

Låter alldeles underbart. Ska ni göra någr utflykter? Hur länge stannar ni? Hälsa Island från mig. Jag funderar på att återvända nästa sommar.

Evas värld sa...

Maria, så märkligt! Vi kanske var där samtidigt. Denna lilla värld.

Eva, vi hinner inte så många utflykter eftersom tanken är att vi ska arbeta lite också. Jag hälsar från dig och ger dig allt stöd i tanken att återvända nästa sommar. Din resa verkade magiskt härlig!

Granne med potatisodlaren sa...

Drömmar som slår in. Det är du bra på Eva. Hoppas att underbart blir långt för er som hittat till en sån inspirerande plats.

Evas värld sa...

Man får ju jobba en del på att få drömmarna att bli sanndrömmar, eller hur Eva? Men med lite envishet så....