https://www.instagram.com/evaswedenmark/

måndag 4 oktober 2010

Idag är jag en lycklig baglady, Gianna och Benito har anlänt från Chennai

Idag har Gianna och Benito kommit till mig från Indien. Jag är så glad. Gianna hittade jag första gången i Calcutta för fyra år sedan och jag har använt den väskan varje dag runt om i världen. Lite sliten är den nu - om än helt okej - men jag ville ha en till, jag vill inte ha någon annan väska, den har den perfekta avvägningen av fack för mig.  Giannas lillebror heter Benito, en ungefär likadan men mindre väska för de dagar man inte släpar på så mycket (som jag dock vanligtvis gör, jag är en riktig bag lady!)
Problemet var att väskorna bara finns att köpa i Indien. Väskmärket Hidesign lärde den svenskindiske författaren Zac O´Yeah mig att älska och det är verkligen bra, men säljs inte mycket utanför  Indien. Tack vare vännen Sandhya kom idag ett fint paket från Indien, inslaget/insytt i vitt bomullstyg med mina nya väskor. Jag bara älskar att kunna fortsätta använda något som är vackert, bra och funktionellt. Jag älskar att saker jag behöver finns, år efter år!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ut som riktiga klassiker, kul!
Mia

Granne med potatisodlaren sa...

Vilka fina vänner du har som förstår hur viktigt det är att få använda samma älskade väska igen och igen. Det kallar jag vänskap.

Evas värld sa...

Mia! det är min klassiker, det är ett som är sant!

Eva, vad du är söt som förstår! Det är verkligen en av mina bästa indiska vänner, Sandhya, som jagade runt i hela Chennai och lyckades hitta de två sista exemplaren av Gianna, en till sin syster i London, en till mig. Så gulligt och omtänksamt.

Annika sa...

Perfekta väskor! Min egen börjar falla isär och jag letar och letar men hittar ingen som passar. Och passar den kostar den en förmögenhet. Suck.

Evas värld sa...

Ja, jag är så glad, Annika. De är perfekta för mig i mitt liv och dessutom otroligt fint gjorda så jag är nöjd!