https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 3 oktober 2010

Jag har skrattat mycket denna helg


Vilken härlig helg jag haft. Prat- och jobbhelg med vännen K i Horndal, det är vackert där! Vi har varvat utearbete med inneskrivande.
K har gjort sin fantastiska indiska specialcurry, vi har druckit iskall vit chablis på kvällarna.
På dagarna har vi ställt undan trädgårdsmöbler inför vintern, det är vemodigt. Vi vände med gemensamma krafter den tunga träekan och drog upp motorbåten och drog över skyddande presenningar. Vattentunnan skulle tömmas, duschröret utanför bastun skruvas isär och tas in.
Vi drog runt på tomten i sällsam mundering av gamla slitna kläder, stövlar och uttjänta tröjor och stortrivdes. Just att varva utearbete med sittandet framför datorn, det känns så bra.
Igår gick vi en lång skogspromenad på kvällen, jag lagrade tydligen in intrycken och bearbetade under natten för på morgonen var det så lätt att skriva ett kapitel om en kvinna som springer i en skog. Hon gråter. Jag har skrattat mycket denna helg.

9 kommentarer:

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com sa...

Vilken mysig bild! <3

Annelie sa...

Det låter underbart! På hösten ser jag alltid till att få kratta löv, trots att jag bor i lägenhet. Det är något visst med det som gör att jag mår bra. Och tänker bra.

Maria Björkman sa...

DÄR vill jag bo i mitt nästa liv!

Evas blogg sa...

Men så otroligt fint det ser ut där!

Jenny Lindgren sa...

Vad härligt det låter Eva! Själv glömde jag naturen, trots min passande oklädsamt sjaviga stil, och fastnade istället framför datorn - skrivandes en massa! Men det var underbart härligt ändå!

Evas värld sa...

M-T: Fint visst är det!

Eva: Du får nog ta en tur till Horndalstrakten!

Maria: Det är fina gamla folkbildningstrakter!

Jenny: Härligt att sjava runt. Och härligt att skriva!

Jane Morén sa...

Vad underbart Eva. Du inspirerar mig!

Evas värld sa...

Jane! Du är min ständiga inspiration :)

Evas blogg sa...

Tror det jag också :)