lördag 4 december 2010

Jag provar min nya vinterkappa i den fuktiga värmen

Mitt i värmen i Hoi An, tung fuktig värme - vill jag meddela att jag nyss provat min nya långa svarta vackra ullvinterkappa - den blir så fin och så perfekt när jag kommer hem. Thi, hon syr upp saker man vill ha efter bara en bild och ... jag, jag älskar nya kläder! Lika bra att erkänna sina synder.

6 kommentarer:

Kim M Kimselius sa...

Visst är det härligt att få kläder uppsydda. Då blir de precis som man vill ha dem. Ha det så skönt i värmen. Kram Kim

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Kim, det är nästan för härligt! Jag försöker lura mig själv med att jag packat galet eller att garderoben hemma är tom... men det är nog inte sant :)

Evas blogg sa...

Tänk vad härligt att ha med sig en ny vinterkappa hem. Då kan du njuta av den i det bistra klimatet här hemma. En slags lycka mitt i vintermörkret.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Just därför älskar jag att ha med vardagliga saker hem, Eva. De blir som en glad påminnelse!

Sofie B-C sa...

Det låter toppen, Eva! Själv hatar jag provrum och stressiga affärer och brukar köpa via internet som följd. Det är på gott och på ont -den vinterkappa som jag köpte förra veckan kom i både annan storlek och färg än vad jag tänkt ...
Sådana misstag lär inte du råka ut för:) Visa oss en bild när den är klar!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Sofie, det roliga är att man tar med sina favoritkläder och så syr de perfekta kopior med dina mått. Jag tog min favoritkappa i tunt tyg och sa att jag ville ha den i ull. Så fin! Jag klär mig som en vietnames så jag laddar här med en bunt svarta sidenbyxor och långa bekväma skjortor med fickor i sidorna, jag tror du skulle gilla att sy saker här!