https://www.instagram.com/evaswedenmark/

torsdag 6 januari 2011

Den bästa trösten är bra böcker och heta bad

Vad är den bästa trösten när man är lite låg? För mig är det bra böcker och skumbad. Riktigt heta bad så jag glömmer att snön vräker ner så vidrigt att min kära buss nummer 2 måste åka en stor omväg, det gick inte att ta sig upp Erstagatan.
Vilken knäpp idé med rea en dag som denna. Men bra var att de sålde alla böcker till 40 procent så nu ska jag svepa in mig i pläden och sitta i läslampans sken, dricka rött vin och läsa.
Jag köpte Jenny Jägerfelds Augustprisade Här ligger jag och blöder. BUS-kompisen Mårten Sandéns De dödas imperium och Barbro Lindgrens Bladen brinner i den nya jättefina upplagan på Karneval förlag. Ni vet, det är tredje delen efter Jättehemligt och Världshemligt.
 Nu ska jag läsa, sen bada hett doftande bad, sedan läsa igen. Gardinerna är fördragna och lamporna tända.

4 kommentarer:

Evas blogg sa...

Bra! Håller fullständigt med dig. Och jag fick mängder av badoljor och skumbad i julklapp. Gissa om det var välkommet (vi som skaffade badkar i höstas)!

KaosJenny sa...

Låter som en mycket bra plan... Hoppas det lyckades... och jag tänker att vissa dagar liksom ska vara lite sega. Dagar man tar fart ifrån... Kram

Kerstin LH sa...

Ja, absolut!! Heta bad och bra böcker är den bästa kombinationen. Den bästa! Jag föredrar dock pocket eftersom det har hänt att jag tappat boken ...
I badet igår: "Håpas du trifs bra i fengelset". Jag är fångad, är det minsta jag kan säga!

Evas värld sa...

Underbart Eva med badkar, jag klarar mig inte utan. Dränker sorgerna helt enkelt i ljuvliga oljor!

Jenny, en sån bra tanke att det är dagar man har för att ta sats ifrån! Då känns de inte lika hopplösa.

Kerstin LH - håller helt med om att det är en pocket man ska ha med sig i badkaret. Låg igår och funderade på om man inte kunde ha någon slags ställning för boken i badet? Ser fram emot att läsa Alakoski också, tack för bra badkarsläsningstips!